Notificaties beheren

Krijg informatie over nieuwe releases, concertaanbevelingen en meer via de notificaties van Spotify.

E-mail en pushnotificaties

Spotify houdt je op de hoogte via e-mails naar het e-mailadres in je account en stuurt notificaties rechtstreeks naar je mobiele apparaat.

Log in op je accountpagina en ga naar Notificatie-instellingen in het menu aan de linkerkant om je e-mail en pushnotificaties te beheren.

Opmerking: Om pushnotificaties te ontvangen, moet je notificaties voor de Spotify-app toestaan in je telefooninstellingen.

Uitschrijven voor e-mails

Je accountpagina geeft je controle over je notificatie-updates, inclusief e-mails, maar je kunt jezelf ook rechtstreeks uit de e-maillijst verwijderen door op uitschrijven onderaan een e-mail van Spotify te klikken.

Gesponsorde aanbevelingen

Met gesponsorde aanbevelingen vind je makkelijk nieuwe muziek van artiesten die je leuk vindt direct in de Spotify-app.

Wil je geen gesponsorde aanbevelingen ontvangen?

Voor: Premium

De volgende keer dat je een notificatie ontvangt, tik je op Meer informatie. Daar kan je notificaties uitschakelen voor de artiest waarover je een notificatie ontving, of je kunt alle notificaties uitschakelen.