Videoafleveringen aanmaken als je niet host via Spotify

Gebruik Spotify for Podcasters om je audioafleveringen te vervangen door videoafleveringen.

Op internet:

1. Log in op Spotify for Podcasters
  2. Heb je meerdere podcasts? Ga dan naar de zijbalk of selecteer Alle podcasts om een specifieke podcast te vinden.
  3. Zoek de aflevering die je zou willen veranderen in een videoaflevering en klik op de drie stippen naast die aflevering.
  4. Klik op Video uploaden.
  5. Kies het videobestand vanaf je apparaat.
  6. Zodra je bestand volledig is geüpload, kun je een voorbeeld van je aflevering bekijken. Klik op Publiceren als je klaar bent.

Videoafleveringen die via Spotify for Podcasters zijn geüpload, zijn alleen beschikbaar voor je fans in de Spotify-apps en in de Web Player.

Als je afleveringen aanbiedt die exclusief beschikbaar zijn voor abonnees via een van onze partnerplatforms, dan blijft de video alleen beschikbaar voor abonnees.