Opties om geld te verdienen met Spotify for Podcasters

Als je je podcast op Spotify host, kun je op verschillende manieren geld verdienen met je podcast op Spotify for Podcasters. De mogelijkheden verschillen per locatie en publieksgrootte:

Deelnamevereisten

Vereisten waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor al onze aanbiedingen voor geld verdienen.

• Podcastabonnementen: je moet minstens twee afleveringen hebben gepubliceerd en je in een markt bevinden waar podcastabonnementen beschikbaar zijn. Daarnaast moet je de afgelopen 60 dagen minstens 100 luisteraars op Spotify hebben gehad.
  • Ondersteuning van luisteraars: je moet minstens twee afleveringen hebben en zijn gevestigd in de VS. Daarnaast moet je in de afgelopen 60 dagen minstens 100 luisteraars hebben gehad.
  • Reclames: dit programma is momenteel alleen op uitnodiging beschikbaar in de VS, het VK en Australië.

Betaaldiensten