Opties om geld te verdienen met Spotify for Podcasters

Als je je podcast op Spotify host, kun je op verschillende manieren geld verdienen met je podcast op Spotify for Podcasters. De mogelijkheden verschillen per locatie en publieksgrootte:

Deelnamevereisten

Vereisten waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor al onze aanbiedingen voor geld verdienen.

Podcastabonnementen:

Reclames:

1. Je bent gevestigd in Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten
  2. Je hebt minimaal 12 afleveringen gepubliceerd
  3. Je show had een kijk- en luistertijd van minstens 10.000 uur in de afgelopen 30 dagen
  4. Je Spotify-publiek bestond uit minimaal 2000 gebruikers in de afgelopen 30 dagen

Betaaldiensten