Reclameonderbrekingen toevoegen aan je afleveringen

Als je reclames gebruikt in Spotify for Podcasters, kun je een reclameonderbreking in je afleveringen plaatsen.

Op internet:

Upload het bestand van je aflevering naar Spotify for Podcasters. Je kunt onze golfvormtool voor het invoegen van reclames gebruiken om reclameonderbrekingen binnen je aflevering te plaatsen.

1. Klik op Nieuwe aflevering en daarna op Een bestand selecteren.
  2. Upload je afleveringsbestand.
  3. Zodra het afleveringsbestand is geüpload, klik je op Reclames invoegen op de pagina Afleveringsopties.

Je kunt maximaal vijf reclameonderbrekingen toevoegen per aflevering. Je kunt elke reclameonderbreking zo configureren dat er maximaal vijf reclames worden afgespeeld.

Zo kun je reclameonderbrekingen bewerken in bestaande afleveringen:

1. Klik in de aflevering en ga naar Geld verdienen
  2. Zoek Reclames invoegen en klik op Reclames invoegen.

Aantal reclameonderbrekingen

Het aantal reclameonderbrekingen dat je hebt ingevoegd in een aflevering komt overeen met het maximale aantal reclames dat je kunt afspelen. Maar dit betekent niet dat dat aantal reclames altijd wordt afgespeeld. Advertentielevering is namelijk afhankelijk van beschikbaarheid en van de interesse van adverteerders in je publiek.

Worden reclameonderbrekingen niet afgespeeld?

• Spotify ondersteunt momenteel advertentielevering via de desktop-, iOS- en Android-apps. Als een luisteraar via andere Spotify-clients luistert (bijv. de Web Player, smartspeakers, auto of tv), worden er geen reclames afgespeeld.
  • Spotify ondersteunt momenteel advertentielevering wanneer het apparaat van de luisteraar internetverbinding heeft. Luisteraars krijgen geen reclames op Spotify te horen als ze de app offline gebruiken of de internetverbinding op hun apparaat uitzetten.
  • Als je reclameonderbreking in de eerste 10 seconden van een aflevering wordt toegevoegd, wordt deze mogelijk niet afgespeeld. We raden je aan een reclameonderbreking na de eerste 10 seconden van je aflevering te plaatsen.