Afleveringen maken met Riverside.fm

Met Riverside kun je video en audio opnemen, opnames bewerken en AI-tools gebruiken voordat je je afleveringen rechtstreeks op Spotify publiceert.

Let op: Riverside.fm is alleen beschikbaar in het Engels.

De integratie openen:

1. Log in op je Spotify for Podcasters-account.
  2. Klik op Nieuwe aflevering.
  3. Ga naar Wil je een aflevering maken? en klik op Aan de slag met Riverside.
  4. Klik op Beginnen om Riverside te openen.

Je moet een Riverside.fm-account maken via je Spotify-account of een andere inlogmethode gebruiken om de creatietools te kunnen gebruiken. Je kunt Riverside.fm verlaten wanneer je wilt door op de knop X te klikken.

Lees hoe je Riverside-afleveringen op Spotify publiceert