Controleer je betalingsbewijzen

Je kunt de betalingsbewijzen van je abonnement en luisterboeken bekijken door in te loggen op je accountpagina. Betalingsbewijzen zijn beschikbaar voor transacties van de laatste 2 jaar.

1. Log in op je accountpagina.
  2. Selecteer onder Betaling de optie Bestelgeschiedenis.
  3. Klik op Meer details.

Je ontvangt ook betalingsbewijzen per e-mail wanneer je een proefabonnement start of je eerste betaling doet voor een nieuw abonnement.

Druk je betalingsbewijs af

Om een betalingsbewijs te downloaden, klik je erop en selecteer je vervolgens Betalingsbewijs afdrukken onderaan de pagina.