Vad är Spotify?

Spotify är en streamingtjänst för digital musik, podcasts och videos som ger dig omedelbar tillgång till miljontals låtar och annat material från artister över hela världen.

Grundläggande funktioner som att spela musik är helt gratis, men du kan också uppgradera till Spotify Premium. Oavsett version kan du göra följande:

Spotify är tillgängligt på en rad olika enheter, däribland datorer, telefoner, surfplattor, högtalare, TV:ar och bilar och du kan enkelt växla mellan olika enheter med Spotify Connect.

Kolla in den här guiden för att ge ditt liv ett soundtrack med Spotify.

Tips: Gör du musik? Kolla in Spotify for Artists.

Kan jag bränna CD-skivor i Spotify?

Spotify är endast en streamingtjänst. Vår licensiering innebär att det inte finns något sätt att exportera innehåll från appen.

Senast uppdaterad 27 Juni, 2018