Hantera dina enheter

Du kan lyssna på Spotify på så många enheter du vill utan att behöva ändra dina inställningar. Logga bara in på enheten och börja lyssna!

Obs! Du kan bara lyssna på en enhet i taget eftersom ditt konto är avsett för personligt bruk (enligt våra användarvillkor). Om du vill dela ditt Premium med andra kan du kolla in Premium for Family.

Offlineenheter

Om du har Premium kan du ladda ned Spotify-låtar för offlinelyssning på upp till fem enheter i taget.

Om du vill ladda ned musik till en sjätte enhet har du följande alternativ:

• När du laddar ned till den nya enheten tas enheten med de tidigaste nedladdningarna automatiskt bort från kontots lista över offlineenheter. Låtarna på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
  • Innan du laddar ned till den nya enheten tar du bort en enhet från kontots lista över offlineenheter manuellt. Låtarna på den här enheten laddas inte längre ned för offlinelyssning.
Senast uppdaterad: 25 September 2018