Android TV

Du kan spela din favoritmusik från Spotify på din Android TV med hjälp av Spotifys mobilapp eller fjärrkontrollen till Android TV.

Kom igång

Obs! Spotify kräver Android TV version 5.0 eller senare.

Ladda ned Spotify från Google Play Butik för Android TV-appar på din TV.

1. Från Hem-skärmen bläddrar du ned till Appar.
  2. Leta reda på och välj Google Play Butik.
  3. Använd sökfältet eller bläddra med hjälp av Kategorier (Musik och ljud) och leta reda på Spotify.
  4. Välj ikonen för att installera och logga in för att lyssna på ett av de tre följande sätten.

Använd Spotify Connect för att spela från appen på din mobil, surfplatta eller desktop:

1. Se till att enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som din tv. Öppna Spotify.
  2. Spela upp en låt och tryck på Tillgängliga enheter (mobil) eller klicka på  (desktop).
  3. Välj din tv från enhetsväljaren och börja lyssna.
  1. Öppna Spotify-appen på din Android TV.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED E-POSTADRESS ELLER ANVÄNDARNAMN.
  4. Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.

Obs! Om du brukar logga in på Spotify med Facebook använder du Spotify Connect eller loggar in med en pinkod istället.

1. Öppna Spotify-appen på din Android TV.
  2. Välj LOGGA IN.
  3. Välj LOGGA IN MED PINKOD.
  4. Gå till www.spotify.com/pair på din telefon eller dator och ange den pinkod du ser på tv-skärmen.

Tips: Om du inte har ett konto än kan du skapa ett när du öppnar appen. Välj bara REGISTRERA DIG GRATIS.

Kolla in fler sätt att lyssna på Spotify på din tv.