Chromecast

Med Chromecast- och Chromecast Audio-enheter kan du spela upp Spotify från din telefon, surfplatta eller webbläsare (endast Chrome) till en tv, högtalare eller stereoanläggning.

Kom igång

1. Se till att Chromecast är konfigurerad för att användas med Chromecast-appen på din telefon eller surfplatta.
  2. Koppla in Chromecast i HDMI-porten på din tv.
  3. Öppna Spotify på telefonen, surfplattan eller webbspelaren. Kontrollera att den är ansluten till samma WiFi-nätverk som din Chromecast.
    Obs! Chromecast är bara kompatibelt på webbspelaren med Chrome-webbläsaren.
  4. Spela musik.
  5. Tryck på panelen Nu spelas  längst ner på skärmen och välj Tillgängliga enheter.
  6. Välj din Chromecast från enheterna i listan.
  1. Se till att Chromecast Audio är konfigurerad för att användas med Chromecast Audio-appen på din telefon eller surfplatta.
  2. Koppla in Chromecast Audio i 3,5 mm-porten eller den optiska porten i en högtalare.
  3. Öppna Spotify på telefonen, surfplattan eller webbspelaren. Kontrollera att den är ansluten till samma WiFi-nätverk som din Chromecast Audio.
    Obs! Chromecast är bara kompatibelt på webbspelaren med Chrome-webbläsaren.
  4. Spela musik.
  5. Tryck på panelen Nu spelas  längst ner på skärmen och välj Tillgängliga enheter.
  6. Välj din Chromecast Audio bland enheterna i listan.
Senast uppdaterad: 19 September 2018