Tesla

Vi presenterar en bilapp som är så intuitiv att den verkar vara självaste Knight Rider. Spotify samarbetar med Tesla för att ge dig verklig körglädje i högpresterande fordon.

Med Tesla + Spotify kan du:

• Ansluta till andra enheter.
  • Växla mellan olika Spotify-konton.
  • Styra över uppspelningen med röstkommandon.
  • Lyssna på album, artister, låtar och spellistor från Din musik
  • Få personligt anpassade musikrekommendationer för din resa som dessutom blir smartare med tiden.

Följ de här enkla stegen för att börja använda en funktion som utformats för en smidig användarupplevelse:

1. Tryck på användarnamnet högst upp på den interaktiva skärmen.
  2. Välj Förarprofilinställningar
  3. Välj Appar i menyn till vänster.
  4. Välj Media Playeri App- vyn.
  5. LOGGA UT från Tesla-kontot.
  6. Ange användarnamn och lösenord och logga in.

Har du inget konto?

Bilen kan skapa ett Premium-konto åt dig automatiskt.

1. Tryck på noten för att gå till mediavyn.
  2. Klicka på Spotify i menyn till vänster.
  3. Godkänn villkoren.

Obs! Det automatiska Tesla-kontot är endast tillgängligt i fordonet.

Vilka bilmodeller stöds?

Modell X och modell S