Spotify Connect

Lyssna på högtalare, tv:ar och andra enheter genom att använda Spotify-appen som fjärrkontroll med Spotify Connect.

Kolla in Spotify Gear för info om kompatibla enheter. Kontrollera med tillverkaren om du inte ser din enhet där.

Kom igång

Kontrollera först följande punkter:

• Alla enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk.
  • Din Spotify-app är uppdaterad.
  • Alla enheters programvaror är uppdaterade. Om du är osäker på detta kan du kontakta din enhetstillverkare och ta reda på hur du kontrollerar och uppdaterar versionsprogramvaran.

Nu väljer du den enhet som appen är installerad på.

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Klicka på Anslut en enhet  längst ned till höger.
  3. Välj den enhet du vill spela från.

Tips: Du kan också använda Spotify Connect på webbspelaren.

1. Öppna Spotify och spela något.
  2. Tryck på Tillgängliga enheter längst ner på skärmen.
  3. Tryck på den enhet du vill spela till.

Ser du inte den enhet du letar efter i enhetslistan?

Prova att inaktivera inställningen Visa bara lokala enheter. Det betyder att din app försöker hitta enheter i närheten som inte använder samma internetuppkoppling. Så hör gör du:

1. Tryck på Hem .
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Enheter.
  4. Inaktivera Visa bara lokala enheter och prova Connect igen.

Du kan även prova de här alternativen för att lyssna på Spotify på andra enheter:

Senast uppdaterad: 19 September 2018