Spotify i CarPlay

För: Premium- och Free-prenumeranter

Om du har Apple CarPlay kan du lyssna på Spotify medan du kör bil. Vi har förnyat appen så att du kan lägga ifrån dig telefonen och spela upp din musik med bilens kontroller.

Med Spotify i CarPlay kan du lyssna på:

• Alla album, låtar och spellistor i Din musik.
  • Spotify Radio
  • Browse

Gör så här:

1. Logga in i Spotify-appen på iPhone.
  2. Anslut din iPhone via USB till en CarPlay-kompatibel stereo.
  3. Om uppspelning pågår i Spotify fortsätter den. Annars startar du Spotify på stereons display eller via röstkommando med Siri.

Spotify i CarPlay är tillgängligt i en del nyare bilar och bilstereor från 2014 och senare.