Unika länkar för anpassade spellistor

Dela din unika länk till anpassade officiella spellistor som du finns med i.

Lyssnare som klickar på din unika länk ser din låt högst upp i spellistan i 24 timmar.

Obs! Unika länkar fungerar bara när de klickas på eller trycks på, inte när de kopieras och klistras in.

Hitta en unik länk

För: webben

Unika länkar är tillgängliga i sju dagar efter det att din låt lagts till i en anpassad spellista.

1. Logga in på artists.spotify.com.
  2. Gå till Musik‑flik Musik.
  3. Välj en låt.
  4. Klicka på Spellistor.
  5. Under Nyligen tillagda letar du upp en anpassad spellista.
    Obs! Spellistor visas bara i Nyligen tillagda när en låt läggs till i en spellista för första gången.
  6. Klicka på KOPIERA UNIK LÄNK.
  7. Lägg till din unika länk på sociala nätverk eller dela den med vänner.