Masterclass- och Co.Lab-evenemang

Vi arrangerar virtuella evenemang och evenemang på plats för artister och deras team.

• Under våra Masterclass-evenemang får du lära dig mer om Spotifys verktyg och funktioner för artister.
  • Under våra Co.Lab-evenemang får du träffa kollegor och branschexperter, så att du kan få råd och jobba med din karriär.

Delta i ett Spotify for Artists-evenemang

Vem som helst kan anmäla sig till ett evenemang. Du får bekräftelse via e-post om du får en plats.

Deltagare väljs ut baserat på faktorer som ort, var de befinner sig i karriären samt aktivitet på Spotify for Artists.

Om du inte får en plats kan du ta del av information från evenemanget genom vår blogg och andra kanaler, och vi har alltid fler evenemang på gång.

Virtuella evenemang

Om du får en plats skickar vi en unik länk till dig via e-post på morgonen samma dag som evenemanget äger rum så att du får åtkomst till en livestream.

Det går inte att ställa frågor live under frågestunden, men det brukar gå att skicka in frågor som vår moderator sedan ställer.

Vill du tala på ett Co.Lab-evenemang?

Vi vill gärna arbeta med dig! E-post colabevents@spotify.com.