Bjuda in teammedlemmar

För: admins på webben

Se till att bandmedlemmar, managers och andra betrodda teammedlemmar är inblandade.

1. Gå till din teamlista i Spotify for Artists.
  2. Välj det team som du vill bjuda in hen till (om du är med i flera team).
  3. Klicka på Bjud in och fyll i teammedlemmens information eller klicka på Massinbjudan för att bjuda in flera teammedlemmar.
  4. Klicka på SKICKA INBJUDAN.

Vi skickar ett e-postmeddelande till dem med några steg att följa för att få åtkomst.

Begäran om att gå med i ditt team

Godkänn eller neka andras begäran om att gå med i ditt team.

Begäran utgår efter sju dagar. Vi skickar ett e-postmeddelande till begäraren när du godkänner eller nekar dem, men inte när deras begäran går ut.

Obs! Vi skickar inte din information till begäraren.

1. Gå till din teamlista i Spotify for Artists.
  2. Välj det team som du vill visa förfrågningar för (om du är med i flera team).
  3. Välj deras åtkomstnivå och klicka på Godkänn, eller klicka på Neka om du vill avvisa deras begäran.