Duo‑plan

Premium Duo är en rabatterad plan för två personer som bor tillsammans.

• Planmedlemmar har separata konton med Premium‑funktioner
  • Planhanteraren är den person som betalar för planen
  • Planhanteraren hanterar tillägg och borttagningar av medlemmar

Hantera Premium Duo

Obs! När planen har skapats går det inte att byta planhanterare.

Så här går du med i eller lämnar en Duo‑plan

Obs! Plan‑medlemmarna kan bara byta plan en gång var tolfte månad.

Du behöver vara inloggad på ditt eget Spotify‑konto och ha tagit emot en inbjudningslänk om att gå med.

• Du behöver bo ihop med planhanteraren.
  • Ange samma adress som planhanteraren när du går med i planen.