Tonade spårövergångar

Undvik tystnad mellan spåren och spela musik som aldrig tar slut.

Välj din enhet och läs mer om hur du ställer in tonade spårövergångar.

Obs! Du kan inte aktivera tonade spårövergångar när du använder Spotify Connect för att spela upp på en annan enhet.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Uppspelning går du till Tonade spårövergångar.
  4. Dra skjutreglaget för att välja längd på de tonade spårövergångarna.

Tips: Om du inte vill att dina låtar ska övergå i varandra väljer du Oavbruten uppspelning på  i stället.

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Klicka på VISA AVANCERADE INSTÄLLNINGAR.
  3. Växla Tonade spårövergångar till på .
  4. Flytta skjutreglaget för att välja längd på de tonade spårövergångarna.