Ljudnormalisering

För: Premium

Ljudnormalisering balanserar ut lågmälda och högljudda låtar och skapar en enhetligare lyssningsupplevelse.

Obs! Du kan inte ändra ljudinställningarna om du använder Spotify Connect för att spela upp på en annan enhet.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Växla Aktivera ljudnormalisering till på  eller av

Du kan justera den allmänna nivån efter din omgivning. Bredvid Volymnivå kan du välja mellan:

• Högljudd: Praktiskt för bullriga miljöer. Du hör mindre dynamiska nivåer.
  • Normal: Standardinställningen.
  • Tyst: Praktiskt för tystare miljöer.

Obs! Du kan inte ändra ljudinställningarna om du använder Spotify Connect för att spela upp på en annan enhet.

1. Tryck på Hem
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Växla Normalisera volym till på  eller av .

Du kan justera den allmänna nivån efter din omgivning. Bredvid Volymnivå kan du välja mellan:

• Högljudd: Praktiskt för bullriga miljöer. Du hör mindre dynamiska nivåer.
  • Normal: Standardinställningen.
  • Tyst: Praktiskt för tystare miljöer.
  1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Under Musikkvalitet växlar du Normalisera volymen till på eller av .

Du kan justera den allmänna nivån efter din omgivning. Bredvid Volymnivå kan du välja mellan:

• Högljudd: Praktiskt för bullriga miljöer. Du hör mindre dynamiska nivåer.
  • Normal: Standardinställningen.
  • Tyst: Praktiskt för tystare miljöer.