Betala för Spotify via Apple

Spotify-appen kan laddas ner från Apples App Store (i alla länder där Spotify har lanserats.).

Tips! Om du inte hittar Spotify-appen kan du kontrollera landsinställningarna i ditt App Store-konto.

Prenumerera via Apple (iTunes)

Fram till nyligen gick det att betala för Spotify Premium med Apples betalningssystem i appen. Detta har dock tagits bort för nya användare.

Det beror på att Apple krävde en ytterligare avgift utöver standardpriset, så vi bestämde oss för att ta bort mellanhanden för att göra det billigare för dig!

Om du för närvarande betalar för Premium med Apples system i appen, men hellre vill prenumerera direkt hos oss, är det jätteenkelt att byta.

1. Avsluta den automatiska förnyelsen av din Spotify-betalning med Apple.
  2. Vänta tills din aktuella prenumeration löper ut.
  3. När ditt konto återgår till Free kan du prenumerera på nytt direkt med Spotify.

Jag använder Apple nästan hela tiden … Kommer ni att genomföra andra förändringar som den här?

Vi fortsätter att erbjuda bästa möjliga service på alla våra tillgängliga plattformar. Det finns inga planer på att ändra det.

Om jag börjar prenumerera igen direkt hos Spotify, efter att ha sagt upp prenumerationen med Apple, måste jag betala på en gång?

En betalning tas ut omedelbart när du registrerar dig direkt med oss. Så efter att du har avslutat prenumerationen med Apple rekommenderar vi att du väntar tills ditt konto har gått tillbaka till Free-tjänsten innan du prenumererar igen. Det datum då ditt konto återgår till Free visas på din prenumerationssida

Tips: Om du aldrig har prenumererat med oss tidigare kan det hända att du uppfyller kraven för en testperiod

Jag har inget kort. Hur kan jag betala?

Det finns flera tillgängliga betalningssätt, du kan till exempel betala med din telefonräkning. Se vilka betalningsmetoder som är tillgängliga i ditt land.