Hitta konton

Några tips om du tappat bort ett konto eller är osäker på om du ens har ett.

Obs! Det är möjligt att skapa flera konton, vilket kan leda till oväntade avgifter eller förlorad musik, spellistor osv. Prova alla de här stegen för att hitta alla eventuella konton.

Kontrollera e-postadresser

Ange alla e-postadresser du använder i vårt formulär för återställning av lösenord. Om det finns ett konto kopplat till någon av dem meddelar vi dig. Du kan fortsätta med att återställa kontots lösenord och sedan använda den e-postadress och det nya lösenordet för att logga in.

Tips: Sök i dina inkorgar (inklusive skräppostmappar) efter e-postmeddelanden från Spotify. I så fall är det troligt att du har ett konto kopplat till den e-postadressen.

Kontrollera Facebook

Du kan kontrollera om du har ett konto som är anslutet till Facebook:

1. Logga in på Facebook och välj Inställningar från rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet.
  2. Välj Appar och webbplatser.
  3. Om du ser Spotify-ikonen har du ett Spotify-konto kopplat till Facebook.

Om du hittar ditt konto på det här sättet väljer du LOGGA IN MED FACEBOOK för att logga in. Om du inte vill att Spotify ska vara anslutet till Facebook kan du läsa mer om hur du kopplar ifrån det här.

Kontrollera informationen på din enhet

Om du använt Spotify på datorn eller Android kan du hitta ditt användarnamn med hjälp av information som lagras på din enhet. Du kan återställa kontots lösenord och sedan använda det användarnamnet och det nya lösenordet för att logga in.

Senast uppdaterad: 10 September 2019