Hitta konton

Om du har tappat bort ett konto, eller är osäker på om du överhuvudtaget har ett, kan du kontrollera om du har någon av följande uppgifter registrerad hos oss.

Obs! Det går att skapa flera konton, så se till att du testar alla dessa metoder för att hitta allihop. Annars kan du uppleva oväntade avgifter eller oväntade skillnader på kontona, som att musik eller spellistor saknas.

Kontrollera e-postadresser

• Ange alla e-postadresser du använder i vårt formulär för återställning av lösenord. Om det finns ett konto kopplat till någon av dem meddelar vi dig.
  • Kolla i dina inkorgar, inklusive skräppostmappar, för att se om du hittar några meddelanden från Spotify. I så fall är det troligt att du har ett konto kopplat till den e-postadressen.

Har du hittat det?

Om du är osäker på lösenordet till kontot kan du fortsätta med att återställa kontots lösenord och sedan använda e-postadressen och det nya lösenordet för att logga in.

Kontrollera Facebook

Så här kontrollerar om du har ett Spotify-konto som är kopplat till Facebook:

1. Logga in på Facebook och välj Inställningar från rullgardinsmenyn i det övre högra hörnet.
  2. Välj Appar.
  3. Om du ser Spotify-ikonen har du ett Spotify-konto kopplat till Facebook.

Har du hittat det?

Välj LOGGA IN MED FACEBOOK för att logga in.

Kontrollera informationen på din enhet

Om du använt Spotify på datorn eller Android kan du hitta ditt användarnamn med hjälp av information som lagras på din enhet.

Har du hittat det?

Så här gör du för att återfå åtkomsten till kontot.

Senast uppdaterad 01 Maj, 2018