Skapa ditt konto

Inga köer, inga anmälningsavgifter och inga armband. Det kan inte bli lättare att registrera dig hos Spotify.

Genom att skapa ett konto med Spotify får du tillgång till vår Free-tjänst. För fler sköna funktioner kan du testa Premium.

Tips: Vi rekommenderar att du bara skapar ett konto, så att du har all din musik och dina prenumerationer på samma ställe. Kolla in hur du hittar konton du redan har.

Registrera dig med din mejladress

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Ange din mejladress.
  3. Bekräfta din mejladress genom att ange den igen i nästa fält.
  4. Välj ett lösenord.
  5. Ange ett namn i Vad ska vi kalla dig? om du vill personanpassa ditt konto med ett profilnamn.
    Obs! Du kan inte logga in med ditt profilnamn.
  6. Fyll i övriga uppgifter.
  7. Klicka på REGISTRERA DIG.

Används mejladressen redan?

Vi tillåter bara ett Spotify-konto per mejladress, så om du får det här felmeddelandet när du försöker registrera dig har du redan ett konto.

Om du vill komma åt det befintliga kontot anger du mejladressen i vårt formulär för återställning av lösenord. Sedan får du ett mejl med instruktioner om hur du återställer lösenordet.

Registrera dig med Facebook

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Klicka på REGISTRERA DIG MED FACEBOOK.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på Logga in.
    Obs! Enheten kanske automatiskt känner igen och använder konton som redan är inloggade på Facebook.