Skapa ditt konto

Inga köer, inga anmälningsavgifter och inga armband. Det kan inte bli lättare att registrera dig hos Spotify.

Genom att skapa ett konto med Spotify får du tillgång till vår reklambaserade gratistjänst. För fler sköna funktioner kan du testa Premium.

Tips: Vi rekommenderar att du bara skapar ett konto, så att du har all din musik och dina prenumerationer på samma ställe. Kolla in hur du hittar konton du redan har.

Registrera dig med din e-postadress

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Ange din e-postadress.
  3. Bekräfta din e-postadress genom att ange den igen i nästa fält.
  4. Välj ett lösenord.
  5. Ange ett namn i Vad ska vi kalla dig? om du vill personanpassa ditt konto med ett profilnamn.
    Obs! Du kan inte logga in med ditt profilnamn.
  6. Fyll i övriga uppgifter.
  7. Klicka på REGISTRERA DIG.

Används e-postadressen redan?

Du kan bara ha ett konto per e-postadress. Om du ser det här felmeddelandet har du redan ett konto med den e-postadress du angett.

Om du vill komma åt det konto som är kopplat till denna e-postadress, men inte kommer ihåg lösenordet, kan du återställa det via vårt formulär för lösenordsåterställning.

Registrera dig med Facebook

1. Gå till Spotify.com/signup.
  2. Klicka på REGISTRERA DIG MED FACEBOOK.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Facebook och klicka på Logga in.
    Obs! Enheten kanske automatiskt känner igen och använder konton som redan är inloggade på Facebook.
Senast uppdaterad 27 Juni, 2018