Bytt Premium‑abonnement

Velg abonnementstypen din for å finne ut hvordan du bytter til et nytt abonnement.

Tips: Du beholder alle spillelistene, den lagrede musikken og innstillingene dine uansett hvilket abonnement du bytter til eller fra.

Premium‑abonnementer gjennom partner

Noen selskaper (f.eks. telefon- og internettleverandører) tilbyr Premium som en del av sine egne abonnementer.

Bytt til et partnerabonnement

Merk: Hvis du abonnerer direkte hos oss, må du først avbryte for å få Premium med en partner.

1. Logg på spotify.com/account.
  2. Klikk på Endre abonnement under Administrer abonnementet.
  3. Bla til Spotify Free og klikk på Avslutt Premium.
  4. Fortsett til bekreftelsesmeldingen.
  5. Vent til kontoen din går over til gratisversjon ved neste faktureringsdato.
  6. Når kontoen din er gratis, kan du aktivere partnerabonnementet ditt fra nettstedet deres.

Bytt fra et partnerabonnement

Merk: Hvis du allerede har Premium hos et partnerselskap (f.eks. telefon- eller internettleverandøren din), må du først avbryte hos dem og vente på at det nåværende Premium‑abonnementet slutter.

1. Gå til partnerens nettsted for å avbryte det nåværende Premium‑abonnementet ditt.
    Tips: Finn informasjonen deres på kontosiden din under Betaling.
  2. Når Spotify-kontoen din går over til gratis, kan du registrere deg for et hvilket som helst Premium‑abonnement på www.spotify.com/premium.

Ingen alternativer for å endre abonnement?

Dette betyr at abonnement ditt er knyttet til en partner. For å bytte må du først avbryte, finne kontaktkoblingen deres på kontosiden din under Betaling.

Hvis du betaler via iTunes, se Apples trinn for å avbryte.