Kan ikke bli med i Duo-abonnement

For: medlemmer av Duo-abonnement

Abonnementsmedlemmer kan endre abonnement én gang hver 12. måned.

Du må være logget på en egen Spotify‑konto og ha fått tilsendt en invitasjon til e-postkontoen din for å bli med.

• Du må bo sammen med eieren av abonnementet
  • Skriv inn samme adresse som abonnementseieren når du blir med i abonnementet.

Invitasjonen fungerer ikke

• Prøv å åpne koblingen i et inkognitovindu eller et privat vindu i nettleseren din.
  • Invitasjonen utløper når den er brukt av et annet medlem. Be eieren av abonnementet om å sende deg en ny kobling for å prøve på nytt.

Finner du ikke adressen?

Hvis adressen din ikke automatisk utfylles, skriv inn hele adressen og velg Finn.

Hvis du fortsatt ikke finner den, kan du velge bygningen, gatenavnet eller et nært offentlig sted eller bygning. Bare ikke bruk noen andres adresse.