Je podcast verzenden naar Castbox

Je podcast staat mogelijk al op Castbox. Ga naar Castbox en kijk of je je show kunt vinden.

Vind je je show niet? Volg dan deze stappen om je podcast naar Castbox te verzenden:

Castbox controleert of jij de eigenaar van de podcast bent, dus zorg ervoor dat je je e-mailadres aan je RSS-feed hebt toegevoegd.

Als je problemen hebt bij het verzenden van je podcast, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Castbox.

Voeg je Castbox-vermelding toe aan je Spotify for Podcasters-profiel

Zodra je podcast op Castbox staat, voeg je de link toe aan je Spotify for Podcasters-account:

1. Kopieer de URL van je Castbox-podcast.
  2. Ga naar in Spotify for Podcasters naar de instellingen voor Postcastbeschikbaarheid.
  3. Plak de Castbox-URL in het gedeelte Castbox en klik op Toevoegen aan profiel.