Kun je niet vinden wat je zoekt?

Je podcast verzenden naar Amazon Music.

Ga naar Amazon Music voor podcasters en klik op Je podcast toevoegen of claimen om je podcast te verzenden naar Amazon Music.

Amazon controleert of jij de eigenaar van de podcast bent, dus zorg ervoor dat je je e-mailadres aan je RSS-feed hebt toegevoegd.

Als je problemen hebt bij het verzenden van je podcast, kun je contact opnemen met het ondersteuningsteam van Amazon via podcasters@amazon.com.

Voeg je Amazon Music-vermelding toe aan je Spotify for Podcasters-profiel

Zodra je podcast op Amazon Music staat, voeg je de link toe aan je Spotify for Podcasters-account:

1. Selecteer op je accountpagina van Amazon Music de knop Delen naast de cover van je podcast en om je podcast-URL te kopiëren.
  2. Ga naar in Spotify for Podcasters naar de instellingen voor Postcastbeschikbaarheid.
  3. Plak de Amazon Music-URL in het gedeelte Amazon Music en klik op Toevoegen aan profiel.