Een bestaande aflevering vervangen door video

Vervang je bestaande audioafleveringen door video om videoafleveringen te maken.

Zorg ervoor dat de audio van je aflevering is opgenomen in het videobestand dat je uploadt.

1. Ga naar Afleveringen op de webpagina van Spotify for Podcasters.
    Opmerking: Het is niet mogelijk op via de mobiele app afleveringen te vervangen door video.
  2. Scrol naar het einde van je lijst met afleveringen en klik op Afleveringen in bulk vervangen.
  3. Klik naast een aflevering op Vervangen en selecteer het videobestand vanaf je apparaat.
  4. Herhaal stap 3 voor alle andere afleveringen die je door video wilt vervangen.
    Tip: je kunt maximaal 10 videobestanden tegelijk uploaden.
  5. Klik als je klaar bent op Volgende en Vervangen.
  6. Een groen vinkje geeft aan wanneer je videobestand is geüpload.
  7. Als alle videobestanden zijn geüpload, klik je op Voltooien.

Ondersteunde bestandstypes

We ondersteunen .mov- en .mp4-bestanden en adviseren de beeldverhouding 16:9. Bekijk onze videospecificaties