Naar Spotify luisteren op luidsprekers en geluidssystemen

Opmerking: we zijn de beschikbaarheid van onze apps op bepaalde luidsprekers aan het wijzigen. Zie Waarom kan ik de Spotify-app niet op mijn luidspreker gebruiken voor meer informatie en andere manieren om naar je luidspreker te streamen.

Luister naar Spotify op z'n best op geluidssystemen, stereo's en luidsprekers.

Al deze apparaten van onze partners zijn compatibel met Spotify Connect, zodat je de app op je telefoon als afstandsbediening kunt gebruiken.

Opmerking: voor sommige apparaten is Spotify Premium nodig. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant voor instructies bij het verbinden van je apparaat met Spotify.

Luidsprekers

Bowers & Wilkins, B&O Play, Bauhn, BlueSound, Bose, Bush, Cabasse, Cambridge, Clint, Definitive Technology, Denon, Devialet, DNT, Dual, Geneva, Grundig, Hama, Harman Kardon, Hitachi, Invoxia, JBL, Amadeus, Laser, Lenco, LG, Libratone, Albrecht, Medion, Monster, Musaic, Naim, NOCS, Numan, Panasonic, Philips, Phorus, Polk, Radionette, Raumfeld, Roberts Radio, Samsung, Sonos, Sony, Sugr, Technisat, Teenage Engineering, Teufel, Withings, Wren, Yamaha.

Mediastreamers

Amazon, Argon, ASUS, AWOX, B&O Play, Block, Cambridge, CocktailAudio, Crestron, dCS, Dynaudio, Electrocompaniet, Chromecast, fon, Invoxia, KitSound, Legrand, Linn, Marantz, Mitchell & JohnsonNAD, Playstation, Pro-Ject, ROCKI, Russound, Tiny Audio

Hifi-receivers en versterkers

Arcam, Argon, Block, Bush, Cambridge, Denon, Harman Kardon, Integra, Linn, Mitchell & Johnson, NAD

Raadpleeg de website van de fabrikant voor hulp als je problemen hebt bij het verbinden van een apparaat met een wifi-netwerk.