Spotify op luidsprekers en geluidssystemen

Luister naar Spotify op z'n best op geluidssystemen, stereo's, hoofdtelefoons en luidsprekers.

Bezoek Spotify Gear voor ondersteunde apparaten en om erachter te komen wat voor jou beschikbaar is. Als je apparaat er niet tussen staat, kun je het ook aan de fabrikant vragen.

Aan de slag

Opmerking: voor sommige soorten verbindingen is Spotify Premium vereist.

Stuur je muziek vanaf de Spotify-app op je mobiel, tablet of computer naar een reeks compatibele apparaten.

Ontdek meer en leer hoe je Spotify Connect kunt gebruiken.

Je hoeft het maar te zeggen! Bekijk de spraakassistenten die je kunt gebruiken om Spotify op ondersteunde luidsprekers af te spelen.

Een Bluetooth-verbinding is een klassieke manier om je muziek van het ene apparaat naar het andere over te zetten.

Meer informatie over Spotify en Bluetooth.

Chromecast Audio is een handige gadget die je op je luidspreker kunt aansluiten en waarmee je draadloos muziek kunt afspelen.

Meer informatie over Spotify en Chromecast.

Een handige manier om je muziek op Apple-apparaten over te zetten.

Bekijk Spotify en AirPlay.

Met een AUX- of USB-kabel kun je je telefoon, tablet of computer rechtstreeks verbinden met luidsprekers en geluidssystemen.

Raadpleeg de handleiding van de fabrikant om er zeker van te zijn dat je de juiste kabel gebruikt voor jouw apparaat.

Ik kan Spotify niet afspelen op mijn luidspreker

Als je problemen hebt met het afspelen van Spotify op je luidspreker, bekijk dan Ik kan Spotify niet afspelen op mijn luidspreker voor meer informatie over probleemoplossing, afhankelijk van je verbindingstype.