Spotify nemen en gebruiken

Alles wat je moet weten over aan de slag gaan met Spotify.

Een account maken

Als eerste kies je een van de onderstaande manieren om een Free-account te maken. Je kunt daarna een abonnement nemen op Premium als je meer functies wilt.

Met je e-mailadres

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Vul de overige gegevens in.
  4. Klik op AANMELDEN.

Met Facebook

1. Ga naar Spotify.com/signup.
  2. Klik op AANMELDEN MET FACEBOOK.
  3. Voer je aanmeldgegevens van Facebook in en klik op AANMELDEN.
    Opmerking: je apparaat herkent en gebruikt mogelijk automatisch accounts die al zijn ingelogd op Facebook.

Meer informatie over Spotify met Facebook gebruiken.

Tip: als je het overzicht over je muziek en abonnementen wilt bewaren, raden we je aan om slechts één account te maken. Bekijk onzegids voor het vinden van andere accounts.

De app downloaden

Nu je een account hebt aangemaakt, kun je Spotify gratis downloaden.

De app is beschikbaar voor pc, mobiel, tablet, tv en in de auto. Je kunt de app op zo veel apparaten installeren als je maar wilt.

Of ga in je browser naar de web player en begin meteen met luisteren als je de app niet wilt downloaden.

Beginnen met afspelen

Je hebt een account en de app. Je kunt muziek gaan afspelen!

Om je op weg te helpen:

Neem een kijkje op onze support-website voor meer gidsen, tips, trucs en andere ondersteuning. De Spotify Community biedt ook veel advies.