Je muziek delen

Deel je muziek en stimuleer fans om je op Spotify te volgen.

Op sociale media delen

Deel rechtstreeks vanuit de Spotify-app op sociale media, kopieer en plak een link of ontvang een Spotify-code:

1. Ga naar wat je wilt delen en selecteer de 3 stippen ernaast.
    Tip: je kunt er op de desktop of in de web player ook met de rechtermuisknop op klikken.
  2. Selecteer Delen. Daar kun je:
  • Link kopiëren kiezen om de link te plakken waar je maar wilt.
    Opmerking: dit is de enige manier waarop je op een desktop en in de web player kunt delen.
  • met alle vermelde sociale apps en berichtenapps delen.
  • een Spotify-code delen (hieronder vind je meer informatie).

Tip: maak en deel een Promokaart om extra aandacht aan een nummer, album, artiestenprofiel of belangrijke mijlpaal te besteden.

Spotify-codes

Spotify-codes zijn unieke, scanbare codes voor je muziek. Je luisteraars kunnen ze scannen om snel naar je muziek te luisteren op Spotify.

Ga voor een Spotify-code in hoge resolutie naar spotifycodes.com.

Bronnen voor design

Laat je fans weten dat je op Spotify te vinden bent.

Lees onze richtlijnen voor branding om te zien hoe je onder andere ons logo en pictogram en onze kleuren, lettertypen, berichten en widgets het beste kunt gebruiken.

Klik op de volgende links om nuttige bronnen te downloaden:

Opmerking: Spotify heeft een unieke visuele identiteit. Artiesten en labels mogen deze identiteit niet kopiëren. Gebruik in plaats daarvan je eigen visuele ontwerp en neem daar onze nieuwste logo's correct in op.