Afbeeldingen van artiesten beheren

Voor: beheerders en editors

Perfectioneer je artiestenprofiel door een van deze afbeeldingen te beheren:

• Avatar-afbeelding: je afbeelding in de zoekresultaten en de mobiele Spotify-app.
  • Titelafbeelding: de afbeelding bovenaan je profiel in de desktop-app en Web Player van Spotify.
  • Afbeeldingengalerij: afbeeldingen in het gedeelte Info van je profiel.

Een avatar-afbeelding toevoegen

Opmerking: je kunt je avatar-afbeelding niet verwijderen, maar wel bewerken.

Webbrowser

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Klik op het potloodpictogram rechtsboven.
  4. Klik bij Avatar-afbeelding op Bijwerken.

App

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram.
  2. Tik op AFBEELDING BEWERKEN.

Het duurt normaal gesproken 24-72 uur voordat je afbeelding in de zoekresultaten is bijgewerkt. Als deze na 72 uur nog niet is bijgewerkt, start je de Spotify-app een paar keer opnieuw op (het kan aan een probleem met de cache liggen).

Een titelafbeelding toevoegen

Opmerking: je titelafbeelding vervangt de avatar-afbeelding in de desktop-app en Web Player van Spotify.

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Klik op het potloodpictogram rechtsboven.
  4. Klik bij Titelafbeelding op Bijwerken.

Je afbeeldingengalerij beheren

Je kunt afbeeldingen toevoegen, verwijderen en opnieuw rangschikken in je afbeeldingengalerij. Je kunt maximaal 125 afbeeldingen toevoegen.

Webbrowser

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Klik op INFO.
  4. Klik op het potloodpictogram naast Afbeeldingengalerij.

App

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram.
  2. Scrol omlaag naar Info.
  3. Tik op BEWERKEN naast Info.