Teamleden uitnodigen

Voor: beheerders op internet

Vraag of bandleden, managers en andere betrouwbare teamleden je willen helpen.

1. Ga naar je lijst met Spotify for Artists-teams
  2. Selecteer het team waarvoor je ze wilt uitnodigen (als je lid bent van meerdere teams).
  3. Klik op Uitnodigen en vul de gegevens van het teamlid in of klik op Bulkuitnodiging om meerdere teamleden uit te nodigen.
  4. Klik op Uitnodiging versturen.

We sturen ze een e-mail met een aantal stappen en daarna zijn ze lid van het team.

Verzoeken om lid te worden van je team

Reageer op verzoeken om lid te worden van je team: keur ze goed of af.

Verzoeken verlopen na 7 dagen. We e-mailen de aanvrager wanneer je het verzoek goedkeurt of weigert, maar niet wanneer het verzoek verloopt.

Opmerking: we sturen je gegevens niet naar de aanvrager.

1. Ga naar je lijst met Spotify for Artists-teams
  2. Selecteer het team waarvoor je de aanvragen wilt bekijken (als je in meerdere teams zit).
  3. Kies het toegangsniveau en klik op Goedkeuren. Klik op Weigeren om de aanvraag af te wijzen.