Embedded players

Met een embedded Spotify-player kunnen fans je muziek direct vinden en ernaar luisteren op je website.

Je vindt je embed-code in de desktop-app van Spotify:

1. Ga naar wat je wilt delen, zoals een album, nummer, podcast of playlist, en klik op de 3 stippen ernaast.
    Tip: je kunt er ook met de rechtermuisknop op klikken.
  2. Selecteer Delen.
  3. Selecteer Embedden.

Je vindt meer hulp in Spotify for Developers.

Bronnen voor design

Laat je fans weten dat je op Spotify te vinden bent.

Gebruik onze ontwerprichtlijnen om te zien hoe je onder andere ons logo en pictogram en onze kleuren, lettertypen, berichten en widgets het beste kunt gebruiken.

Opmerking: Spotify heeft een unieke visuele identiteit. Artiesten en labels mogen deze identiteit niet kopiëren. Gebruik in plaats daarvan je eigen visuele ontwerp en neem daar onze nieuwste logo's correct in op.