Playlists van de artiest

Je kunt elke playlist extra aandacht geven op je artiestenprofiel. Zet er een playlist op waar jouw muziek in staat of die je gewoon tof vindt.

Een playlist maken

Maak de playlist in je persoonlijke account met de Spotify-app.

Opmerking: bij de playlist worden je persoonlijke account en een link naar dat account getoond. Je kunt een weergavenaam toevoegen aan je account die overeenkomt met je artiestennaam.

Meer informatie over het toevoegen van een weergavenaam

Playlists aan je profiel toevoegen

Voor: beheerders en editors

Webbrowser

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Klik op + onder Playlists van de artiest.
  4. Zoek de playlist op of plak een Spotify-link.

App

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram.
  2. Tik op + onder Playlists van de artiest.
  3. Tik op +.
  4. Zoek de playlist op of plak een Spotify-link.

Playlists verwijderen of in een andere volgorde zetten

Voor: beheerders en editors

Webbrowser

1. Log in op artists.spotify.com.
  2. Klik linksboven op Profiel bekijken.
  3. Klik op het potloodpictogram naast Playlists van de artiest.
  4. Klik op een playlist en sleep om de volgorde te wijzigen of klik op X om de playlist te verwijderen.

App

1. Tik rechtsonder op het profielpictogram.
  2. Tik naast Playlists van de artiest op BEWERKEN.
  3. Druk aan de rechterkant van een playlist en houd vast om de volgorde te wijzigen of tik op het pictogram aan de linkerkant om de playlist te verwijderen.