Can't find what you're looking for?

Abonenta noteikumi

Disclaimer: Anchor is now part of Spotify for Podcasters.

Abonenti visos tirgos, izņemot ASV un Vāciju

  1. Ievads: Å ie Podkāstu Maksas Abonementu Noteikumi regulē attiecÄ«bas starp jums un Spotify AB, Regeringsgatan 19, 111 53, Stokholma, Zviedrija, reÄ£istrācijas numurs 556703-7495 (ā€œSpotifyā€) (ā€œNoteikumiā€). Abonējot tikai abonentiem paredzētu podkāstu saturu (ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€), izmantojot Anchor tÄ«mekļa vietnes vai mÅ«su API, e-pasta paziņojumus, lietojumprogrammas, pogas, logrÄ«kus, reklāmas un citus pakalpojumus (turpmāk kopā saukti ā€“ ā€œPakalpojumiā€), jÅ«s noslēdzat ar Spotify saistoÅ”u lÄ«gumu un piekrÄ«tat Å”iem Noteikumiem. Spotify atvieglos jÅ«su piekļuvi Tikai abonentiem paredzētajam saturam saskaņā ar Å”iem Noteikumiem. Abonējot Tikai abonentiem paredzētu saturu, jÅ«s arÄ« noslēdzat tieÅ”u lÄ«gumu ar Tikai abonentiem paredzētā satura atbildÄ«go nodroÅ”inātāju (ā€œIzveidotājsā€), kas licencē jums saturu par demonstrēto abonÄ“Å”anas maksai saskaņā ar Å”iem Noteikumiem.
  2. AtbilstÄ«bas kritēriji: Lai varētu abonēt Tikai abonentiem paredzētu saturu, jums jāatbilst Ŕādiem nosacÄ«jumiem: (a) jums jābÅ«t sasnieguÅ”am atbilstoÅ”o minimālo vecumu, kāds ir noteikts jÅ«su valstÄ«, teritorijā vai Å”tatā (bieži, bet ne vienmēr, 18 gadus vecam) vai jābÅ«t 13 gadus vecam vai vecākam un jums ir nepiecieÅ”amā vecāku vai aizbildņa piekriÅ”ana Å”iem Noteikumiem jÅ«su vai viņu vārdā; un (b) jums jābÅ«t tiesÄ«gam slēgt ar Spotify saistoÅ”u lÄ«gumu un piemērojamie tiesÄ«bu akti neaizliedz jums Ŕādi rÄ«koties. JÅ«s arÄ« apliecināt, ka visa informācija, ko iesniedzāt Spotify reÄ£istrÄ“Å”anās laikā, ir patiesa, precÄ«za un pilnÄ«ga, un apņematies nodroÅ”ināt Ŕīs informācijas atjaunināŔanu. Jums nekavējoties jāpaziņo Spotify par jebkurām izmaiņām attiecÄ«bā uz jÅ«su abonÄ“Å”anas tiesÄ«bām. Spotify pēc saviem ieskatiem var atteikties piedāvāt Pakalpojumus jebkurai personai vai organizācijai un jebkurā laikā mainÄ«t Å”os atbilstÄ«bas kritērijus.
  3. JÅ«su tiesÄ«bas lietot Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€: Pakalpojums ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ (tostarp viss teksts, grafikas, attēli, fotogrāfijas, audio, video, ilustrācijas un cits saturs) ir Spotify vai Spotify licences devēju Ä«paÅ”ums. Mēs pieŔķiram jums, tostarp mÅ«su licences devēju un Izveidotāja vārdā, ierobežotu, neekskluzÄ«vu, citiem nenododamu, neapakÅ”licencējamu, atsaucamu atļauju lietot Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€, personiskiem, ar komercdarbÄ«bu nesaistÄ«tiem nolÅ«kiem. Piekļuve Pakalpojumam ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ var bÅ«t ierobežota vai nav pieejama ārpus jÅ«su dzÄ«vesvietas valsts. Å Ä« piekļuve ir spēkā, kamēr jÅ«s vai Spotify, tostarp Izveidotāja vārdā, neesat to atsaukuÅ”i. JÅ«s apņematies un piekrÄ«tat, ka jÅ«s izmantojat Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ saviem personiskiem, ar komercdarbÄ«bu nesaistÄ«tiem nolÅ«kiem un, ka jÅ«s neizplatÄ«siet tālāk un nenodosiet citiem Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€.
  4. PirkÅ”ana: JÅ«s varat iegādāties Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ abonementu tieÅ”i no Izveidotāja (ā€œPodkāsta Maksas Abonementsā€), izmantojot Pakalpojumus, maksājot Izveidotājam abonÄ“Å”anas maksu avansā katru mēnesi vai ar kādu citu regulāru intervālu, kas saskaņots ar jums pirms pirkuma veikÅ”anas. Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ cena, tostarp Izveidotāja noteiktās regulārās abonÄ“Å”anas maksas vai maksājumu pakalpojumu sniedzēja noteiktās darÄ«jumu maksas var laiku pa laikam mainÄ«ties. Jums tiks paziņots par jebkādām cenu izmaiņām vismaz 15 dienas iepriekÅ”, un jums tiks dota iespēja izvēlēties piekrist cenas izmaiņām un turpināt abonementu vai noraidÄ«t izmaiņas un atteikties no Podkāsta Maksas Abonementa. Cenu izmaiņas stāsies spēkā, sākoties nākamajam abonÄ“Å”anas periodam pēc cenu izmaiņu ievieÅ”anas datuma. Turpinot izmantot Podkāsta Maksas Abonementu pēc cenu izmaiņu stāŔanās spēkā, tiks uzskatÄ«ts, ka esat piekrituÅ”i jaunajai cenai, ja vien tas nav pretrunā ar piemērojamiem tiesÄ«bu aktiem. Ja jÅ«s nepiekrÄ«tat cenu izmaiņām, jums ir tiesÄ«bas tās noraidÄ«t, atceļot Maksas Abonementu, kamēr jaunās cenas vēl nav stājuŔās spēkā.
  5. Maksājums: MēneÅ”a abonÄ“Å”anas maksa tiks maksāta tieÅ”i uz Izveidotāja kontu ar treŔās personas maksājumu pakalpojumu sniedzēja starpniecÄ«bu. Spotify darbojas kā Izveidotāja aÄ£ents, pārdodot Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ abonementus, bet nepiedalās naudas lÄ«dzekļu plÅ«smā, kad notiek abonÄ“Å”anas maksas pārskaitÄ«jumos no jums uz Izveidotāja kontu. Kā abonents jÅ«s piekrÄ«tat rÄ«koties kā starpnieks, kas ietur nodokļus, attiecÄ«bā uz piemērojamajiem nodokļiem, ja to paredz tiesÄ«bu akti.
  6. AtjaunoÅ”ana: JÅ«su abonements un Podkāsta Maksas Abonementa maksājums tiks automātiski veikts katra abonÄ“Å”anas perioda beigās, atjaunojot jÅ«su abonementu, ja vien jÅ«s nebÅ«siet atcēlis savu Podkāsta Maksas Abonementu lÄ«dz esoŔā abonÄ“Å”anas perioda beigām.
  7. AtcelÅ”ana: JÅ«s varat atcelt savu Podkāsta Maksas Abonementu jebkurā laikā, ievērojot Podkāsta Maksas Abonementa iegādes laikā sniegtos norādÄ«jumus. Abonements tiks atcelts nākamajā dienā pēc esoŔā abonÄ“Å”anas perioda pēdējās dienas, un pēc tam jums vairs nebÅ«s piekļuves Pakalpojumam ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€. Mēs neatmaksājam naudu un nepieŔķiram kredÄ«tsummas par daļēji izmantotiem abonÄ“Å”anas periodiem. JÅ«s apstiprināt, ka no Izveidotāja saņemsiet piekļuvi Podkāsta Maksas Abonementam jau tÅ«lÄ«t pēc tā iegādes. Turklāt jÅ«s apstiprināt, ka, ja sākat izmantot Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ 14 dienu laikā pēc tā iegādes, jums nav tiesÄ«bu pārdomāt un atcelt (vai pieprasÄ«t atmaksu) saskaņā ar Patērētāju lÄ«gumu noteikumiem, kā arÄ« jÅ«s piekrÄ«tat Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ noteikumam. Ja, neizmantojot tā saturu, jÅ«s atcelsiet Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ iepriekÅ”minētajā 14 dienu periodā, jÅ«s saņemsiet pilnu samaksātās summas atmaksu.
  8. Apstiprinājumi: Jūs apstiprināt, ka:
    1. Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ nodroÅ”ina izveidotājs, nevis Spotify; un
    2. VisplaŔākajā apmērā, kādu pieļauj piemērojamie tiesÄ«bu akti, Spotify negarantē Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ biežumu, pieejamÄ«bu vai kvalitāti. Visa Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ lietoÅ”anā jāievēro Spotify noteikumi un satura politikas un Ŕāds saturs var tikt izņemts Ŕādu noteikumu un politiku pārkāpuma dēļ. Ja neesat apmierināts ar Pakalpojuma ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ biežumu, pieejamÄ«bu vai kvalitāti, jÅ«s varat jebkurā laikā atcelt savu abonementu saskaņā ar iepriekÅ” minēto atcelÅ”anas noteikumu; un
    3. Ja jÅ«s piekrÄ«tat saņemt mārketinga paziņojumus no Izveidotāja, Spotify kopÄ«gos jÅ«su vārdu un e-pasta adresi ar Å”o Izveidotāju; un Spotify nav atbildÄ«gs un izslēdz atbildÄ«bu par Izveidotāja rÄ«cÄ«bu attiecÄ«bā uz Å”iem datiem, tostarp jebkādu mārketinga paziņojumu vai citu saraksti, ko jums nosÅ«tÄ«jis Å”is Izveidotājs vai tā ir nosÅ«tÄ«ta Izveidotāja vārdā. Izveidotājs rÄ«kosies kā datu pārzinis (kā noteikts ES VispārÄ«gajā datu aizsardzÄ«bas regulā 2016/67) attiecÄ«bā uz Å”iem personas datiem un personas datu apstrāde notiek saskaņā ar tā Privātuma politiku. Ciktāl Pakalpojumu izmantoÅ”anai ir nepiecieÅ”ams Spotify apstrādāt jÅ«su personas datus, Spotify apstrādās Å”os datus saskaņā ar dokumentu Anchor Privātuma politika.
  9. Preču zÄ«mes: Visi ā€œAnchorā€ un ā€œSpotifyā€ nosaukumi un logotipi ir Spotify preču zÄ«mes un pakalpojuma vai zÄ«mola iezÄ«mes (turpmāk kopā saukti ā€“ ā€œSpotify Preču ZÄ«mesā€). Citu uzņēmumu, produktu un pakalpojumu nosaukumi un logotipi, kas tiek izmantoti un demonstrēti, izmantojot Pakalpojumus, var bÅ«t to attiecÄ«go Ä«paÅ”nieku preču zÄ«mes vai pakalpojumu zÄ«mes, kas var vai nevar paust atbalstu vai var vai nevar bÅ«t saistÄ«ti ar Spotify. Nekas no Å”ajos Noteikumos vai Pakalpojumos minētā nav jāinterpretē kā jebkuras licences vai tiesÄ«bu izmantot jebkuru no Pakalpojumos redzamajām Spotify preču zÄ«mēm pieŔķirÅ”anu, estoppel [obligāti izpildāmu solÄ«jumu] vai citādi bez iepriekŔējas Spotify rakstiskas atļaujas jebkurā gadÄ«jumā. Visa nemateriālā vērtÄ«ba, kas rodas no Spotify preču zÄ«mju izmantoÅ”anas, tiks izmantota Spotify ekskluzÄ«vajam priekÅ”rocÄ«bām.
  10. ApturÄ“Å”ana un izbeigÅ”ana. Å ie Noteikumi tiks piemēroti, kamēr jÅ«s (piemēram, jÅ«su veiktā atcelÅ”ana saskaņā ar iepriekÅ” minēto 7. sadaļu) vai Spotify neizbeigsiet to darbÄ«bu. Spotify var izbeigt Å”o Noteikumu darbÄ«bu vai jebkurā laikā apturēt jÅ«su piekļuvi Pakalpojumam, ja mēs uzskatām, ka jÅ«s esat pārkāpis kādu no Å”iem Noteikumiem, ja mēs pārtraucam sniegt konkrēto Pakalpojumu vai nodroÅ”ināt kādu bÅ«tisku tā komponentu, savlaicÄ«gi informējot jÅ«s par to vai veicot darbÄ«bas, kas mÅ«su ieskatā ir nepiecieÅ”amas, lai izpildÄ«tu piemērojamo tiesÄ«bu aktu prasÄ«bas. Ja jÅ«s vai Spotify izbeidzat Å”o Noteikumu darbÄ«bu vai Spotify aptur jÅ«su piekļuvi Spotify Pakalpojumam, jÅ«s piekrÄ«tat, ka atkarÄ«bā no piemērojamajos tiesÄ«bu aktos noteiktā Spotify nav pret jums nekādas atbildÄ«bas vai pienākumu un ka Spotify neatmaksās jums nekādas jau iepriekÅ” samaksātās summas (izņemot gadÄ«jumus, kas ir nepārprotami paredzēti Å”ajos Noteikumos). Visi Å”o Noteikumu nosacÄ«jumi, kuriem pēc bÅ«tÄ«bas bÅ«tu jāpaliek spēkā arÄ« pēc izbeigÅ”anas, bÅ«s spēkā arÄ« pēc izbeigÅ”anas, tostarp, bez ierobežojumiem, 9., 10., 12., 13., 19., 20. un 21. sadaļa.
  11. Garantijas saistÄ«bas: VisplaŔākajā apmērā, kādu pieļauj piemērojamie tiesÄ«bu akti:
    1. Spotify nav īpaŔu attiecību ar jums vai fiduciāra pienākuma attiecībā pret jums;
    2. jūs atbrīvojat Spotify no jebkādas atbildības par to, ka esat iegādājies vai neiegādājies saturu, izmantojot Pakalpojumus. Spotify neizsaka nekādus apliecinājumus par saturu, kas ietverts vai kuram piekļūts, izmantojot Pakalpojumos, un Spotify nebūs atbildīgs par Pakalpojumos ietvertā vai caur Pakalpojumos pieejamā materiāla vai satura precizitāti, atbilstību autortiesībām vai likumību; un
    3. Spotify nodroÅ”inās Pakalpojumus, ievērojot pietiekamu rÅ«pÄ«bu un izmantojot atbilstoÅ”as prasmes, kā arÄ« saskaņā ar Spotify izstrādātajām konkrētā Spotify Pakalpojuma specifikācijām, tomēr ar nosacÄ«jumu, ka Spotify Pakalpojums tiek nodroÅ”ināts esoÅ”ajā veidolā un tad, ja tas ir pieejams, nesniedzot nekādas tieÅ”as, netieÅ”as vai tiesÄ«bu aktos noteiktas garantijas, tostarp, bet ne tikai, netieÅ”as garantijas par atbilstoÅ”u kvalitāti, piemērotÄ«bu pārdoÅ”anai vai konkrētam nolÅ«kam vai par intelektuālā Ä«paÅ”uma tiesÄ«bu ievēroÅ”anu, kā arÄ« visas garantijas, kas izriet no jebkādas darbÄ«bas vai tirdzniecÄ«bas izmantoÅ”anas, no kurām visas ir skaidri atrunātas. Spotify un tā saistÄ«tie uzņēmumi un to amatpersonas, direktori, akcionāri, darbinieki, aÄ£enti, piegādātāji, partneri un treÅ”o puÅ”u satura nodroÅ”inātāji, kā arÄ« jebkuri tiesÄ«bu pārņēmēji vai juridiskie mantinieki negarantē un neapliecina, ka (i) Pakalpojumi bÅ«s droÅ”i vai pieejams jebkurā noteiktā laikā vai vietā; (ii) visi defekti vai kļūdas tiks izlabotas; (iii) Pakalpojumos nav vÄ«rusu vai citu kaitÄ«gu komponentu; vai (iv) Pakalpojumu izmantoÅ”anas rezultāti atbildÄ«s jÅ«su prasÄ«bām. Pakalpojumu izmantoÅ”ana ir tikai un vienÄ«gi uz jÅ«su paÅ”u risku.
  12. AtbildÄ«bas ierobežojumi: VisplaŔākajā apmērā, kādu pieļauj piemērojamie tiesÄ«bu akti:
    1. jÅ«s piekrÄ«tat, ka vienÄ«gais jums pieejamais tiesiskās aizsardzÄ«bas lÄ«dzeklis gadÄ«jumos, kad rodas kādas problēmas vai jÅ«s neesat apmierināts ar Pakalpojumiem, ir beigt lietot Pakalpojumus. JÅ«s piekrÄ«tat, ka treÅ”o personu lietotnes vai to saturs, kas ir pieejams ar Pakalpojumu starpniecÄ«bu vai saistÄ«bā ar to, neuzliek Spotify nekādus pienākumus vai atbildÄ«bu; un
    2. Spotify un tā saistÄ«tie uzņēmumi un to amatpersonas, direktori, akcionāri, darbinieki, aÄ£enti, piegādātāji, partneri un treÅ”o puÅ”u satura nodroÅ”inātāji, kā arÄ« jebkuri tiesÄ«bu pārņēmēji vai juridiskie mantinieki nekādā gadÄ«jumā neuzņemas atbildÄ«bu par (1) netieÅ”ajiem, specifiskajiem, nejauÅ”ajiem, finansiāla vai brÄ«dinoÅ”a rakstura sodu izraisÄ«tiem vai pastarpinātiem zaudējumiem; (2) lietoÅ”anas iespēju, datu, komerciālo iespēju zudumu vai neiegÅ«to peļņu (kā tieÅ”i, tā netieÅ”i izraisÄ«tu) visos gadÄ«jumos, kad tie izriet no Pakalpojumu, ierīču, treÅ”o personu lietotņu vai treÅ”o personu lietotņu satura lietoÅ”anas vai nespējas tos lietot; vai (3) kopējo atbildÄ«bas apjomu par visām prasÄ«bām, kas saistÄ«tas ar Pakalpojumiem, ja tas pārsniedz summu, ko samaksājāt saskaņā ar Å”o LÄ«gumu iepriekŔējos divpadsmit mēneÅ”os;
    3. Å ajos Noteikumos paredzētie ierobežojumi attiecÄ«bā uz Spotify atbildÄ«bu par krāpÅ”anu, apzinātu nepatiesas informācijas sniegÅ”anu, nāvi vai miesas bojājumiem nedod pamatu Å”o ierobežojumu aizliegÅ”anai saskaņā ar piemērojamajiem tiesÄ«bu aktiem, un netiek ierobežota cita veida atbildÄ«ba, ko saskaņā ar piemērojamajiem tiesÄ«bu aktiem nedrÄ«kst ierobežot vai izslēgt.
  13. TreÅ”o personu pakalpojumi: Pakalpojumi var ļaut jums izveidot saites uz citām tÄ«mekļa vietnēm, tieÅ”saistes pakalpojumiem vai resursiem, un citas vietnes, tieÅ”saistes pakalpojumi vai resursi var saturēt saites uz Pakalpojumiem. Piekļūstot treÅ”o personu resursiem, jÅ«s to darāt uz savu risku. Å os citus resursus nekontrolē Spotify, un jÅ«s atzÄ«stat, ka Spotify nav atbildÄ«gs vai atbildÄ«gs par Ŕādu vietņu vai resursu saturu, funkcijām, precizitāti, likumÄ«bu, piemērotÄ«bu vai citiem aspektiem. Šādas saites iekļauÅ”ana nenozÄ«mē mÅ«su apstiprinājumu vai jebkādu saistÄ«bu starp mums un to operatoriem. Turklāt jÅ«s apstiprināt un piekrÄ«tat, ka Spotify tieÅ”i vai netieÅ”i nebÅ«s atbildÄ«gs vai neuzņemsies atbildÄ«bu par kaitējumu vai zaudējumiem, kas raduÅ”ies vai, iespējams, ir raduÅ”ies vai saistÄ«bā ar Ŕāda treŔās personas satura, preču vai pakalpojumu izmantoÅ”anu vai paļauÅ”anos uz tiem jebkurā Ŕādā treŔās personas tÄ«mekļa vietnē, tieÅ”saistes pakalpojumā vai resursā vai ar to starpniecÄ«bu.
  14. Nepārvarama vara: Spotify nebÅ«s atbildÄ«gs par jebkādu savu pienākumu neizpildi, ja Ŕāda neizpilde ir radusies jebkādu apstākļu dēļ, kurus nav bijis iespējams saprātÄ«gi kontrolēt, tostarp, bez ierobežojuma, mehāniska, elektroniska vai sakaru kļūme/atteice vai darbÄ«bas pasliktināŔanās.
  15. Izmaiņas: Spotify patur tiesÄ«bas veikt izmaiņas vai citādi mainÄ«t Å”os Noteikumus, informējot jÅ«s par Ŕādām izmaiņām (pirms to stāŔanās spēkā) jebkādā piemērotā veidā. Šādas izmaiņas netiks ņemtas vērā strÄ«dos, kuri raduÅ”ies starp jums un Spotify lÄ«dz datumam, kurā Spotify publicē grozÄ«tos Noteikumus, kuros ietvertas Ŕīs izmaiņas, vai kā citādi informējām jÅ«s par attiecÄ«gajām izmaiņām. Ja turpināsiet piekļūt un izmantot Pakalpojumu ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ pēc tam, kad Spotify publicē atjauninātos Noteikumus, tiks uzskatÄ«ts, ka esat piekritis ieviestajām izmaiņām. Ja nepiekrÄ«tat atjauninātajiem Noteikumiem, jums ir jāpārtrauc piekļuve Pakalpojumam ā€œTikai abonentiem paredzēts satursā€ un tā izmantoÅ”ana.
  16. LÄ«guma pilnÄ«ba: Å ie Noteikumi veido pilnÄ«gu vienoÅ”anos starp jums un mums attiecÄ«bā uz Pakalpojumiem, un tie aizstāj visu iepriekŔējo vai vienlaicÄ«go saziņu un priekÅ”likumus (mutiskus, rakstiskus vai elektroniskus) starp jums un mums attiecÄ«bā uz Pakalpojumiem.
  17. NoŔķiramÄ«ba: Ja Å”ajos Noteikumos nav noteikts citādi, tādos gadÄ«jumos, kad kāds no Å”o Podkāsta Maksas Abonementa Noteikumiem tiek jebkāda iemesla dēļ atzÄ«ts par spēkā neesoÅ”u vai neizpildāmu jebkādā apmērā, tas neietekmēs Å”o Noteikumu atlikuÅ”os punktus, un Ŕāds punkts tiks izpildÄ«ts tiesÄ«bu aktos pieļautajā apmērā.
  18. AtteikÅ”anās no tiesÄ«bām: Ja Spotify vai kāda treŔā persona ar labuma guvēja statusu nav pieprasÄ«jusi Å”o Noteikumu vai kāda to punkta izpildi, tas nenozÄ«mē, ka Spotify vai Ŕāda treŔā persona ar labuma guvēja statusu ir attiekusies no savām tiesÄ«bām pieprasÄ«t to izpildi.
  19. Interpretācija: Uzskata, ka Ŕajos noteikumos vārdam "tostarp" un tā variācijām seko vārdi "bez ierobežojuma".
  20. Piemērojamie tiesÄ«bu akti un jurisdikcija: Izņemot gadÄ«jumus, kad jums ir tiesÄ«bas, uz kurām attiecas citi piemērojamie tiesÄ«bu akti, Å”os Noteikumus regulē un interpretē saskaņā ar Amerikas Savienoto Valstu (tostarp federālo Ŕķīrējtiesas likumu) un Ņujorkas Å”tata, Amerikas Savienotās valstis, tiesÄ«bu akti, neatkarÄ«gi no tiesÄ«bu sistēmas izvēles tiesÄ«bām vai kolÄ«ziju normām. JÅ«s piekrÄ«tat, ka visus no Å”o Noteikum priekÅ”meta izrietoÅ”us vai ar tiem saistÄ«tus strÄ«dus vai domstarpÄ«bas risina Ņujorkas Å”tata Dienvidu apgabala jurisdikcijā, izņemot gadÄ«jumus, kad saskaņā ar obligāti piemērojamajiem tiesÄ«bu aktiem jÅ«s varat izvēlēties ierosināt tiesas procesu savā dzÄ«vesvietas valstÄ«.
Was this article helpful?