Mikä on Spotify?

Spotify on digitaalisen musiikin, podcastien ja videoiden suoratoistopalvelu, joka tarjoaa käyttöösi miljoonia musiikkikappaleita ja muuta sisältöä artisteilta ympäri maailmaa.

Perustoiminnot, kuten musiikin kuuntelu, ovat täysin maksuttomia, mutta voit halutessasi myös päivittää Spotify Premiumiin. Päivititpä tai et, Spotifyssa voit

Spotify on saatavana useille eri laitteille, esimerkiksi tietokoneille, puhelimille, tableteille, kaiuttimille, televisioille ja autoihin. Voit siirtyä helposti laitteelta toiselle Spotify Connectin avulla.

Tutustu tähän oppaaseen, niin voit alkaa soittaa elämäsi ääniraitaa Spotifylla.

Vinkki: Oletko muusikko? Tutustu Spotify for Artists -palveluun.

Voinko polttaa CD-levyjä Spotifyta käyttämällä?

Spotify on vain striimauspalvelu. Lisensointisyistä sisällön siirto sovelluksesta muualle ei ole mahdollista.