Toisto

Kun haluat kuunnella Spotifysta esimerkiksi mahtavaa musiikkia tai loistavia podcasteja, tarvitset vain sovelluksen tai verkkosoittimen.

Tietokoneet

1. Avaa Spotify työpöytäsovelluksessa tai verkkosoittimessa.
  2. Etsi haluamasi kohde hakutoiminnolla
  3. Laita kohde soimaan jollakin näistä tavoista:
    • Osoita hiirellä kohdetta ja napsauta sen vasemmalla puolella olevaa toistopainiketta .
    • Kaksoisnapsauta kappaleen nimeä.
    • Napsauta albumia tai soittolistaa Browse-osiossa.
    • Napsauta vihreää TOISTA-painiketta artistin, albumin tai soittolistan nimen alapuolella. Painikkeen nimeksi muuttuu TAUKO – sitä napsauttamalla voit pysäyttää toiston.

Mobiililaitteet ja tabletit

1. Avaa Spotify.
  2. Etsi haluamasi kohde hakutoiminnolla
  3. Laita kohde soimaan toisella näistä tavoista:
    • Toisto satunnaisessa järjestyksessä: napauta artistia, albumia tai soittolistaa ja valitse sitten SATUNNAISTOISTO (Android) tai  (iOS).
    • Oletko Premium-käyttäjä? Toisto listan mukaisessa järjestyksessä: napauta artistia, albumia tai soittolistaa ja valitse sitten se kappale, jonka haluat kuulla ensimmäiseksi.

Vinkki: Tallenna suosikkisi Omaan kirjastoon, niin löydät ne jatkossa nopeammin.

• Tutustu sinulle luotuihin soittolistoihin.
    Luotu sinulle -soittolistat perustuvat musiikkimakuusi ja muiden samankaltaisesta musiikista pitävien käyttäjien kuuntelutottumuksiin. Löydät ne Koti-osiosta
  • Tutustu yleisiin soittolistoihin.
    Työpöytäsovelluksen Browse-osiossa tai mobiililaitteiden Hae-välilehdellä on soittolistoja, jotka musiikin asiantuntijat ympäri maailmaa ovat koonneet.
  • Kuuntele Spotify-radiota.
    Spotify-radio luo kappalekokoelman valitsemasi artistin, albumin, soittolistan tai kappaleen pohjalta. Lue lisää Spotify-radiosta.

Musiikin hallinta Nyt soi -painikkeilla

Kun olet saanut musiikin soimaan, voit ohjata sitä sovelluksen alareunan Nyt soi -palkista käsin.

Vinkki: Mobiililaitteissa Nyt soi -palkki sijaitsee heti valikkopalkin yläpuolella. Saat esiin suuremman näkymän Nyt soi -palkkia napauttamalla.

Nyt soi -komennot

Musiikin toistaminen ja pysäyttäminen sekä kappaleiden skippaaminen sujuu tavalliseen tapaan.

Nyt soi -palkissa on kuitenkin muitakin komentovaihtoehtoja:

Tykkää / Estä. Kun käytät näitä painikkeita, osaamme antaa sinulle parempia suosituksia. Lisäksi kappaleesta tykkääminen tallentaa sen samalla Omaan kirjastoosi.
Satunnaistoisto.
Toista albumi tai soittolista uudelleen. Kun napautat painiketta toistamiseen, siinä näkyy . Tällöin tietty kappale toistuu uudelleen. Lopeta uudelleentoisto napauttamalla painiketta kolmannen kerran.
Toistojono.
Kuuntele toisella laitteella.

Eikö kaikkia vaihtoehtoja näy?

Saat näkyviin lisää vaihtoehtoja, kun valitset Nyt soi -näkymässä  (iOS) /  (Android).

Päivitetty viimeksi 03. maaliskuuta 2020