Autoplay

Kun pääset albumin, soittolistan tai kappalelistan loppuun, Spotify alkaa automaattisesti soittaa samankaltaisia kappaleita. Näin musiikki ei koskaan pääse katkeamaan.

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto Toista samankaltaisia kappaleita automaattisesti, kun musiikkisi päättyy päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Näin poistat Autoplayn käytöstä (tai otat sen takaisin käyttöön):

1. Valitse Koti .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Selaa Toisto-kohdassa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).