Autoplay

Kun pääset albumin, soittolistan tai kappalelistan loppuun, Spotify alkaa automaattisesti soittaa samankaltaisia kappaleita. Näin musiikki ei koskaan pääse katkeamaan.

Katso kuinka voit poistaa Autoplay-toiminnon käytöstä (tai ottaa sen takaisin käyttöön) valitsemalla laitteesi alta.

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto Toista samankaltaisia kappaleita automaattisesti, kun musiikkisi päättyy päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).

Vinkki: Löydät Autoplay-asetukset myös toistojonosta

1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).
  1. Valitse Oma musiikki  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Toisto.
  4. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).
  1. Valitse Oma kirjasto  näytön alareunassa olevasta valikosta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).