Autoplay

Kun pääset albumin, soittolistan tai kappalelistan loppuun, Spotify alkaa automaattisesti soittaa samankaltaisia kappaleita. Näin musiikki ei koskaan pääse katkeamaan.

Katso kuinka voit poistaa Autoplay-toiminnon käytöstä (tai ottaa sen takaisin käyttöön) valitsemalla laitteesi alta.

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa -painiketta ja valitse Asetukset.
  2. Selaa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto Toista samankaltaisia kappaleita automaattisesti, kun musiikkisi päättyy päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).
  1. Valitse Koti
    Oletko Premium-käyttäjä? Valitse Oma kirjasto .
  2. Valitse Asetukset .
  3. Selaa Toisto-kohdassa kohtaan Autoplay ja kytke toiminto päälle (vihreä) tai pois päältä (harmaa).
Päivitetty viimeksi 08. kesäkuuta 2018