Fitbit

Premium-käyttäjille

Kun käytössäsi on Fitbit sekä Spotify, voit ohjata musiikkia kellollasi!

• Toista, pysäytä ja skippaa niin kappaleita kuin podcastejakin.
  • Katso, mikä soi parhaillaan.
  • Toista musiikkia Omasta kirjastosta ja äskettäin kuunnelluista kappaleista.
  • Tallenna suosikkisi.
  • Lähetä musiikki toiseen laitteeseen Spotify Connectin avulla.

Tuetut laitteet

• Fitbit Versa / Fitbit Versa Special Edition
  • Fitbit Versa 2 / Fitbit Versa 2 Special Edition
  • Fitbit Versa Lite
  • Fitbit Ionic

Näin pääset alkuun

1. Avaa puhelimesi Fitbit-sovellus.
  2. Napauta profiilikuvakettasi ja sitten Fitbit-laitetta.
  3. Napauta Apps (sovellukset).
  4. Etsi All Apps (kaikki sovellukset) -kohdasta Spotify ja asenna se.
  5. Valitse My Apps (omat sovellukset) ja napauta Spotifyn kohdalla hammasratasta.
  6. Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi.

Tarvitsetko apua?

Saat apua käyttöönottoon ja vianmääritykseen Fitbitin tukisivustolta.

Tukisivustomme muista artikkeleista saat ohjeita liittyen esimerkiksi Spotify-tiliisi, tilauksiin ja tilanteisiin, joissa musiikin kuunteleminen ei onnistu.

Päivitetty viimeksi 04. joulukuuta 2019