Google Maps

iOS- ja Android-laitteille

Anna musiikin ja tien viedä!

Spotify yhdisti voimansa Google Mapsin kanssa, jotta voisit sekä löytää perille että ohjata matkamusiikkia helposti.

Näin pääset alkuun

Huomautus: Sekä Spotifyn että Google Mapsin on oltava asennettuna puhelimeesi.

Yhdistä Google Maps Spotifyhin jommallakummalla näistä tavoista.

Navigoinnin aikana:

1. Napauta karttaruudun alaosaa (jossa näytetään arvioitu aika kohteeseen).
  2. Valitse Asetukset
  3. iPhonella tai iPadilla valitse Musiikin toiston hallinta
    Androidilla valitse Näytä mediatoiston hallinta.
  4. Valitse Spotify ja yhdistä tili hyväksymällä ehdot.

Voit yhdistää sovellukset myös Google Mapsin asetuksista:

1. Avaa Google Maps.
  2. Avaa päävalikko vasemmasta yläkulmasta.
  3. Valitse Asetukset
  4. Valitse Navigointiasetukset
  5. iPhonella tai iPadilla valitse Musiikin toiston hallinta
    Androidilla valitse Näytä mediatoiston hallinta.
  6. Valitse Spotify ja yhdistä tili hyväksymällä ehdot.
  7. Tämän jälkeen Spotify on käytettävissä navigoinnin aikana.

Kun sovellukset on yhdistetty, musiikin säätimet näkyvät navigointikartan alaosassa. Napauttamalla Spotify-logoa voit selata muita toistovaihtoehtoja.

Päivitetty viimeksi 02. lokakuuta 2019