Käytöstä poistetut tilit

Jos saat sähköpostin tai virheviestin, jossa sanotaan, että tilisi on poistettu käytöstä, se johtuu todennäköisesti seuraavista syistä.

Epäilty vilpillinen toiminta

Jos havaitsemme tililläsi mahdollisesti vilpillistä toimintaa tai mitään käyttöehtojemme vastaista, poistamme tilin käytöstä.

Takaisinveloitukset

Takaisinveloitus tarkoittaa sitä, että käyttäjä peruuttaa Spotify-maksun pankkinsa, luottokorttiyhtiönsä tai verkkomaksupalvelun (kuten PayPalin) kautta. 

Tämä poistaa takaisinveloituksen tehneen tilin käytöstä ja palauttaa sen Spotifyn ilmaistasolle.

  • Jos kyseessä on verkkolahjakortti, vain lahjakortin ostanut tili poistetaan käytöstä, ja lahjakortti mitätöidään (tällöin lahjakorttia ei voi käyttää). Jos lahjakortti on jo käytetty toisella tilillä, kyseiselle tilille lähetetään sähköpostiviesti, jossa kerrotaan, että Premium-tilaus on poistettu takaisinveloituksen vuoksi.
  • Perhe-Premium-tilausten kohdalla vain tilauksen haltijan tili poistetaan käytöstä. Kaikki muut tilit pysyvät käytössä, mutta ne palautetaan Spotifyn ilmaistasolle.

Miten saan tilini takaisin?

Jos sinusta tuntuu, että on tapahtunut jokin sekaannus, ota meihin yhteyttä.

Huomautus: Joudut ehkä todistamaan, että tili, osto tai maksutiedot ovat sinun. Ota tarvittavat tiedot valmiiksi esille.
 

Päivitetty viimeksi 26. marraskuuta 2020

Oliko tästä artikkelista apua?