Toisto

Kun haluat kuunnella Spotifysta esimerkiksi mahtavaa musiikkia tai loistavia podcasteja, tarvitset vain sovelluksen tai verkkosoittimen.

Tietokone

1. Avaa Spotify työpöytäsovelluksessa tai verkkosoittimessa.
  2. Etsi haluamasi kohde hakutoiminnolla
  3. Laita kohde soimaan jollakin näistä tavoista:
    • Osoita kohdetta hiirellä ja napsauta sen vasemmalla puolella olevaa toistopainiketta .
    • Kaksoisnapsauta kohteen nimeä.
    • Napsauta albumia tai soittolistaa Browse-osiossa.
    • Napsauta vihreää TOISTA-painiketta artistin, albumin tai soittolistan nimen alapuolella. Painikkeen nimeksi muuttuu TAUKO – sitä napsauttamalla voit pysäyttää toiston.

Mobiililaitteet ja tabletit

Huomautus: Nämä ohjeet ovat Premium-käyttäjille. Käytätkö Spotifyn ilmaispalvelua mobiililaitteella? Katso täältä ohjeet musiikin hakemiseen ja toistamiseen.

1. Avaa Spotify.
  2. Etsi haluamasi kohde hakutoiminnolla
  3. Laita kohde soimaan toisella näistä tavoista:
    • Toisto listan mukaisessa järjestyksessä: napauta artistia, albumia tai soittolistaa ja valitse sitten se kappale, jonka haluat kuulla ensimmäiseksi.
    • Toisto satunnaisessa järjestyksessä: napauta artistia, albumia tai soittolistaa ja valitse sitten SATUNNAISTOISTO.

Vinkki: Tallenna suosikkisi Omaan kirjastoon, niin pääset kuuntelemaan niitä jatkossa nopeammin.

Alla on eri tapoja saada musiikkisuosituksia ja näppäriä kokoelmia, jotka tekevät kuuntelusta jouhevaa.

Tietokone

• Sinulle luodut soittolistat
    Löydät Viikon suositukset, Uutuuskattauksen ja muita juuri sinulle koottuja soittolistoja Omasta kirjastosta sekä Browsen Discover-osiosta.
  • Yleiset soittolistat
    Sovelluksen Browse-osiossa on soittolistoja, jotka musiikin asiantuntijat ja genre-ekspertit ympäri maailmaa ovat koonneet. Olemme luokitelleet ne erilaisiin genreihin ja fiiliksiin valintaa helpottamaan.
  • Spotify-radio
    Valitse kappale, albumi, artisti tai soittolista, niin voit käynnistää sen pohjalta loputtoman virran samankaltaista musiikkia. Lue lisää Spotify-radiosta.
  • Daily Mixit
    Näissä soittolistoissa yhdistyvät sinulle luotujen soittolistojen ja Spotify-radion parhaat puolet. Lue lisää Daily Mixeistä

Mobiililaitteet ja tabletit

• Luotu sinulle
    Löydät omaan musiikkimakuusi perustuvat soittolistat, kuten Viikon suositukset, Uutuuskattauksen ja Daily Mixit Omasta kirjastosta sekä Koti-osiosta.
  • Yleiset soittolistat
    Spotifyn ja Spotifyn eri puolilta maailmaa olevien kuuntelijoiden kokoamat soittolistat majailevat Haku-osion eri kategorioissa.
  • Spotify-radio
    Valitse kappale, albumi, artisti tai soittolista, niin voit käynnistää sen pohjalta loputtoman virran samankaltaista musiikkia. Lue lisää Spotify-radiosta.

Musiikin hallinta Nyt soi -painikkeilla

Kun olet saanut musiikin soimaan, voit ohjata sitä sovelluksen alareunan Nyt soi -palkista käsin. Mobiililaitteissa se sijaitsee heti valikkopalkin yläpuolella, ja napauttamalla sitä saat esiin suuremman näkymän ja enemmän valintoja.

•  Toista / Tauko.
  •  Edellinen / Skippaa.
  •  Tykkää / Estä. Kun käytät näitä painikkeita, osaamme antaa sinulle parempia suosituksia. Lisäksi kappaleesta tykkääminen tallentaa sen samalla Omaan kirjastoosi.
  •  Satunnaistoisto
  •  Toista albumi tai soittolista uudelleen. Kun napautat painiketta uudelleen, siinä näkyy . Tällöin kappale toistuu kerran. Lopeta uudelleentoisto napauttamalla painiketta kolmannen kerran.
  •  Toistojono.
  •  Kuuntele toisella laitteella.

Huomautus: Nyt soi -painikkeet vaihtelevat laitteen ja toistettavan kohteen mukaan.

Päivitetty viimeksi 23. lokakuuta 2018