Onko saamani sähköpostiviesti todella Spotifylta?

Spotify ei koskaan

• kysy henkilötietojasi sähköpostitse. Emme siis koskaan pyydä esimerkiksi

• maksutietoja

• salasanaasi

• henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja.

• pyydä maksua kolmannen osapuolen, kuten Western Unionin, kautta

• lupaa käteispalkintoja sähköpostitse

• pyydä sinua lataamaan sähköpostien liitetiedostoja.

Uusia sisäänkirjautumisia koskevat viestit

Lähetämme sähköposti-ilmoituksia uusista sisäänkirjautumisista tilisi suojaamiseksi. Näistä sähköposteista ei turvallisuussyistä voi kieltäytyä.

Jos näet kirjautumisen, jota et tunnista, saat apua täältä.

Saitko epäilyttävän, kalastelulta vaikuttavan viestin?

Jos jokin päällisin puolin Spotifylta oleva viesti vaikuttaa epäilyttävältä tai jos lähettäjän osoite ei pääty @spotify.com, älä napsauta viestin linkkejä tai vastaa siinä esitettyihin kysymyksiin.

Jos jo kuitenkin menit niin tekemään, toimi näin:

1. Vaihda salasanasi.

2. Vaihda salasana myös kaikilla niillä sivustoilla, joissa olet käyttänyt samaa salasanaa.

3. Jos epäilet pankki- tai maksutietojesi vaarantuneen, ota yhteyttä pankkiisi.

Ilmoita kalasteluviestistä näin:

1. Lähetä sähköposti edelleen osoitteeseen spoof@spotify.com.

2. Poista sähköpostiviesti.

Tiimimme perehtyy asiaan ja kertoo sinulle, jos sähköposti olikin peräisin meiltä.

Päivitetty viimeksi 28. toukokuuta 2020