Onko saamani sähköpostiviesti todella Spotifylta?

Onko viesti meiltä?

Spotify ei koskaan

• kysy henkilötietojasi sähköpostitse. Emme siis koskaan pyydä esimerkiksi
    • maksutietoja
    • salasanaa
    • henkilötunnusta tai muita arkaluonteisia tietoja.
  • pyydä maksua kolmannen osapuolen, kuten Western Unionin, kautta
  • lupaa käteispalkintoja sähköpostitse
  • pyydä sinua lataamaan sähköpostien liitetiedostoja.

Muista, etteivät tietojen kalastelijat voi saada sinulta mitään tietoja, ellet itse luovuta niitä.

Uusia sisäänkirjautumisia koskevat viestit

Lähetämme sähköposti-ilmoituksia uusista sisäänkirjautumisista tilisi suojaamiseksi. Näistä sähköposteista ei turvallisuussyistä voi kieltäytyä.

Jos näet kirjautumisen, jota et tunnista, saat apua täältä.

Saitko epäilyttävää sähköpostia?

1. Älä vastaa viestiin, napsauta siinä olevia linkkejä tai lataa sen liitetiedostoja. Jos jo kuitenkin menit niin tekemään, toimi näin:
    1. Vaihda salasanasi.
    2. Vaihda salasana myös kaikilla niillä sivustoilla, joissa olet käyttänyt samaa salasanaa.
    3. Jos epäilet pankki- tai maksutietojesi vaarantuneen, ota yhteyttä pankkiisi.
  2. Lähetä sähköposti edelleen osoitteeseen spoof@spotify.com.
  3. Poista sähköpostiviesti.

Tiimimme perehtyy asiaan ja kertoo sinulle, jos sähköposti olikin peräisin meiltä.

Päivitetty viimeksi 08. huhtikuuta 2020