Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Maksutietojen muuttaminen

Mietitkö raha-asioita? Voit hallita kaikkia Spotify-maksujasi ja päivittää tiedot milloin tahansa. 

  1. Kirjaudu tilisivullesi
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Tilaus
  3. Napsauta Maksutiedot-kohdassa PÄIVITÄ.
  4. Valitse ylhäältä maksutapa ja lisää tiedot. 
  5. Vahvista napsauttamalla MUUTA MAKSUTIETOJA.

Valmista tuli! Muutokset astuvat voimaan seuraavana maksupäivänä.

Huomautus: Jos Spotify-palvelusi on tilattu kolmannen osapuolen kautta (esim. iTunesin tai matkapuhelinoperaattorin kautta), muuta tiedot ottamalla yhteyttä kyseiseen osapuoleen.