Kirjaudu sisään Applella

Voit kirjautua Spotify-tilillesi nopeasti ja turvallisesti käyttämällä Apple ID:täsi. Kirjaudu sisään Applella -toiminnolla pääset Spotify-tilillesi käyttämällä Face ID:tä, Touch ID:tä tai Apple-laitteesi pääsykoodia.

Näin pääset alkuun

Voit käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa, jos seuraavat ehdot täyttyvät:

• Laitteessasi on iOS 13 tai uudempi.
  • Apple ID:ssäsi on käytössä kaksiosainen todennus.
  • Olet kirjautunut iCloudiin Apple ID:lläsi.
  1. Avaa Spotify.
  2. Napauta Jatka Apple-tunnuksilla
  3. Valitse, haluatko jakaa vai kätkeä sähköpostiosoitteesi, ja napauta sitten Jatka
    Huomautus: Jos kätket sähköpostiosoitteesi, Apple luo sinulle kertaluontoisen ja sattumanvaraisen sähköpostiosoitteen, jotta henkilökohtainen osoitteesi pysyisi salaisena. Katso lisätietoja alta kohdasta Mitä tapahtuu, jos kätken sähköpostiosoitteeni?
  4. Anna tietosi ja napauta Luo

Nyt voit kirjautua sisään Spotifyhin käyttämällä Touch ID:tä, Face ID:tä tai Apple-laitteesi pääsykoodia.

Huomautus: Spotify-tilille tallennetun sähköpostiosoitteen on vastattava Apple ID -sähköpostiosoitetta.

1. Valitse Spotifyn kirjautumisnäkymästä Jatka Apple-tunnuksilla.
  2. Valitse sähköpostiosoitteen jakaminen ja napauta sitten Jatka.
    Huomautus: Et voi yhdistää vanhaa Spotify-tiliä Apple ID:hen, jos kätket sähköpostiosoitteesi.
  3. Ponnahdusikkuna vahvistaa, että Apple ID:hen rekisteröity sähköpostiosoite on rekisteröity myös Spotify-tilille. Napauta KIRJAUDU SISÄÄN.
    Huomautus: Jos et näe ponnahdusikkunaa, tilin yhdistäminen Apple ID:hen ei onnistunut. Tarkista, että Spotify-tilillesi tallennettu osoite vastaa Apple ID:n tiedoissa olevaa osoitetta, ja yritä sitten uudelleen.
  4. Kirjaudu sisään Spotify-tilillesi haluamallasi perinteisellä tavalla.
  5. Sinulta kysytään, haluatko yhdistää Apple ID:si Spotifyhin. Valitse YHDISTÄ TILI

Nyt voit kirjautua sisään Spotifyhin käyttämällä Touch ID:tä, Face ID:tä tai Apple-laitteesi pääsykoodia.

Usein kysytyt kysymykset

Huomautus: Jos loit Spotify-tilisi Apple ID:tä käyttäen, sinun on ensin lisättävä uusi salasana. Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.

1. Avaa iOS-laitteesi Asetukset.
  2. Napauta Apple ID, iCloud, iTunes ja App Store.
  3. Napauta Salasana ja suojaus.
  4. Avaa Apple ID:tä käyttävät apit.
  5. Valitse Spotify.
  6. Napauta Lopeta Apple ID:n käyttö.

Nyt voit kirjautua sisään antamalla Spotify-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanasi. Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna salasanan kanssa se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.

Jos et enää pääse käsiksi Apple ID:hen tallennettuun sähköpostiin, voit päivittää osoitteen tilisivullasi, kun olet lisännyt salasanan.

Jos yhdistit vanhan tilin Apple ID:hen, käytä Spotify-sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi.

Jos loit Spotify-tilisi Apple ID:tä käyttäen, sinun on ensin lisättävä tilillesi salasana:

1. Siirry salasanan palautuslomakkeeseen
  2. Anna Spotify-tiliisi yhdistetty sähköpostiosoite ja napauta Lähetä.
    Huomautus: Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.
  3. Napsauta sähköpostissa salasanan palautuslinkkiä.
  4. Kirjoita uusi salasanasi aukeavan sivun molempiin kenttiin ja napsauta LÄHETÄ.

Nyt voit kirjautua sisään antamalla Spotify-sähköpostiosoitteesi ja uuden salasanasi. Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, anna salasanan kanssa se sähköpostiosoite, jonka Apple loi sinulle.

Jos et tiedä Spotify-tilisi sähköpostiosoitetta, ota meihin yhteyttä, niin autamme.

Apple luo sinulle kertaluontoisen ja sattumanvaraisen sähköpostiosoitteen, jotta henkilökohtainen osoitteesi pysyisi salaisena. Kaikki tähän osoitteeseen lähetetyt viestit lähetetään edelleen henkilökohtaiseen sähköpostiisi yksityisen välityspalvelun kautta. Voit lukea näitä viestejä ja vastata niihin paljastamatta omaa sähköpostiosoitettasi.

Saat lisätietoja Applen tukisivustolta.

Jos loit uuden tilin, kun yritit yhdistää vanhaa tiliä Apple ID:hen, voit sulkea sen näiden ohjeiden avulla.

Jotta voit yhdistää vanhan tilin Apple ID:hen, molemmissa palveluissa on oltava rekisteröitynä sama sähköpostiosoite. Jos tilin yhdistäminen Apple ID:hen onnistuu, vahvistamme asian tilin luomisprosessin yhteydessä. Jos Spotify-tilin yhdistäminen Apple ID:hen ei onnistu, sinut ohjataan luomaan uusi tili Apple ID:tä käyttäen.

Huomautus: Et voi yhdistää vanhaa Spotify-tiliä Apple ID:hen, jos kätket sähköpostiosoitteesi.

Voit tarkistaa Spotify-sähköpostiosoitteesi tilisivultasi. Sen pitäisi olla sama kuin Apple ID:lle tallentamasi sähköpostiosoite (paitsi jos kätkit salasanasi; tällöin näet Applen sinulle luoman sähköpostiosoitteen).

Voit tarkistaa Apple ID -sähköpostiosoitteesi iOS-laitteellasi:

1. Avaa iOS-laitteesi Asetukset.
  2. Napauta Apple ID, iCloud, iTunes ja App Store
  3. Napauta Nimi, puhelin, sähköposti

Jos kätkit sähköpostiosoitteesi, voit tarkistaa Applen luomat sähköpostiosoitteet iOS-laitteellasi näin:

1. Avaa iOS-laitteesi Asetukset
  2. Napauta Apple ID, iCloud, iTunes ja App Store.
  3. Napauta Salasana ja suojaus
  4. Valitse Apple ID -appien joukosta Spotify.
Päivitetty viimeksi 18. toukokuuta 2020