Tilin palauttaminen

Jos et pääse kirjautumaan tilillesi, toimi näin:

1. Siirry kohtaan salasanan palautus.
  2. Anna sähköpostiosoite ja napsauta LÄHETÄ.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka otsikko on ”Palauta salasana”.
    Vinkki: Jos et näe viestiä, tarkista roskapostikansiosi tai muut suodatetut kansiot (esim. jos käytät Gmailia, viesti voi olla Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-välilehdellä).
  4. Napsauta sähköpostin Palauta salasana -linkkiä. Uusi verkkosivu aukeaa.
  5. Kirjoita uusi salasanasi molempiin kenttiin ja napsauta LÄHETÄ.
  6. Palaa sovellukseen ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytit salasanan palauttamiseen, sekä uudella salasanalla.

Eikö ongelma ratkennut?

Tilisi saattaa olla linkitetty Facebookiin. Tässä tapauksessa on mahdollista kirjautua ilman salasanan palautusta.

Palaa sisäänkirjautumiseen ja valitse KÄYTÄ FACEBOOK-TILIÄSI.

• Jos olet jo kirjautuneena Facebookiin laitteellasi, kirjautuminen Spotifyhin tapahtuu suoraan. Onnistui!
  • Jos et ole kirjautuneena Facebookiin laitteellasi, uusi verkkosivu aukeaa Facebookiin kirjautumista varten. Kun olet kirjautunut Facebookiin, sinut ohjataan uudestaan Spotifyhin ja kirjataan sisään automaattisesti.
    Huomautus: Jos et muista Facebook-kirjautumistietojasi, sinun täytyy palauttaa Facebook-tilisi.

Vaikket haluaisi käyttää tätä kirjautumistapaa, kokeile sitä kuitenkin, jotta voit kirjautua sisään. Voit sen jälkeen katkaista yhteyden Facebookiin.

Lisäohjeita

Päivitetty viimeksi 08. kesäkuuta 2018