Premium virker ikke

Hvis du betaler for Premium, men ikke har Premium-funktioner, er her nogle løsninger til at finde rytmen igen.

Log af og på igen

Det kan fremtvinge en opdatering mellem din enhed og konto.

Tjek også, at du bruger de rigtige loginoplysninger. Du har muligvis tilmeldt dig Premium med en anden konto.

Tjek din abonnementsstatus

Gå til din kontoside, og rul til Dit abonnement.

Abonnementsstatus

Dette kan du gøre

Spotify Free

Du er muligvis logget på den forkerte kontoside.

Prøv at logge på igen med nogle andre loginoplysninger.

Hvis du er sikker på, at du ikke har en anden konto, skal du se "Tjek din betalingsstatus".

Alle Premium-abonnementer

Log af appen og på igen. Nogle gange er det nødvendigt for at synkronisere din konto og enhed.

Sørg også for at logge på med den e-mailadresse, der vises på din kontoside. Ellers kan du være logget på en anden konto, der ikke har Premium.

Hvis der ikke er nogen e-mailadresse på din kontoside, kan du prøve at logge på med Facebook.

Er du blevet inviteret til Premium Family eller Duo?

Tjek, at abonnementsejeren ikke har fjernet dig fra abonnementet.

Du kan også have mistet adgangen, fordi vi ikke kan bekræfte dig. Du kan bede abonnementsejeren om at invitere dig igen eller vælge et andet Premium-abonnement.

Tjek din betalingsstatus

Hvis din Spotify-betaling er markeret som "afventende" på dit kontoudtog, er den muligvis ikke gået igennem. Når du indsender en betaling, lægger din bank midler til side som "afventende". Hvis betalingen mislykkes, udløber den afventende status, og pengene returneres til dig.

Betaling via en partner

Hvis du har et abonnement gennem et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder), administrerer dette firma dine betalinger. Du skal kontakte dem om alt relateret til betaling.

Sådan tjekker du, hvem din udbyder er, eller kontakter vedkommende direkte:

1. Gå til siden Kontooversigt.
  2. Rul ned til Dit abonnement.
  3. Klik på kontaktlinket under Betaling.